reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Moja Julka to istny szatan:tak: Obdziela mnie kończynami z każdej możliwej strony, tak więc o liczeniu ruchów nie ma mowy. Prawdziwe szaleństwo i dyskoteka na non stopie. Ostatnio nawet w nocy, co do tej pory było nie do pomyślenia. Mam nadzieję, że się trochę uspokoi jak już się przedostanie na druga stronę brzucha:-D

reklama
a ja dzis pierwszy raz w nocy poczulam bol jak na miesiaczke, co prawda nie byl bardzo dokuczliwy i bez problemu zasnelam z powrotem, ale pociesza mnie fakt, ze cos zaczynam czuc, nawet jesli jest to takie leciutenkie ;-)

u mnie ta noc nie należała do najlepszych:no:budziałam sie co godzine oczywiście siku:eek:każdy ruch sprawiał mi lekki ból co mnie wybudzało:dry:pierwszy raz tak źle spałam, już bym chciała żeby mały był po tej stronie brzucha:tak:bo oczywiście obudziłam sie z bólem koło nerki-masakra:wściekła/y:

ja to jakos nie mam nastawienia na porod- mam wrazenie ze ta ciaza jeszcze dlugo potrwa, jakos wszelkie objawy ustaly i czuje sie jak w 7 m-cu gdzies, tylko ruchy i nic wiecej:-(, no ale dzis wraca corcia i dostane "szkołe życia" zobaczymy moze cos sie ruszy

ja dziś pomimo jakiś tam boleści wstałam dopiero o 11ej:szok::zawstydzona/y: na razie kondycyjnie jest jeszcze w miarę dobrze;-) tak więc nie zamierzam siedzieć bezczynnie bo inaczej oszaleję:wściekła/y: zaraz sprzątanie, a później wizyta u Babci:-p miłego dnia:-p

agnieszka masz tak samo jak ja ^^
dzisiaj nawet dobrze spałam
a rano pojechałam po kumpele i sobie rajd po mieście zrobiłyśmy
nawet zmęczona nie jestem
tyle tylko, że Tymuś się rusza

aga, Haszi, czuję teraz dokładnie to samo :dry:
Poza tym że mnie postraszyło ze 2 razy jakimis skurczami to taka cisza że mam wrażenie że ta ciąża to juz na zawsze :-(
Mała się rusza, tzn. przeciąga leniwie i nic nie wskazuje na to aby przed Sylwestrem zamierzała wyjść na drugą stronę brzucha:tak:

właśnie próbowałam się zdrzemnąć, ale moje "cudowne" 2 pieski postanowiły obszczekać geodetę. i tak za kazdym razem jak zmienil pozycje ciala załączał sie psi alarm:wściekła/y:
tym sposobem du.. a sie nie przespałam. a czciałam być wypoczęta jak mała wróci:-(

No to już teraz pewnie nie uśniesz..
Ja też mialam w planie poobiednia drzemkę ale własnie w momencie wpełzania do łóżka zadzwonił dzwonek do drzwi :wściekła/y: Teściowie postanowili wpaść na niezapowiedziana kawkę :no: ...no i nici ze spanka.

reklama
Do góry