Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niech bedzie.Dobrze,ze to nie jest nic nienormalnego.Wprawdzie ostatnio polozna mi powiedzial,ze wszystko jest w porzadku i ewentualne krwawienie bylo by czyms powazniejszym,ale ja tu za bardzo lekarzom nie ufam.Niestety jestem na nich zdana i dlatego bardzo sie ciesze,ze takie forum jak to istnieje,bo na Was zawsze mozna liczyc.
:-)
Co by nie mowic na nasz kraj [ ze jest biedny, skorumpowany, wykorzystywany przez tych co siedza przy korycie...]mozna w nim wszystko miec od zaraz oczywiscie za odpowiednia sume!!! Ale z tego co wiem nawet publiczna sluzba zdrowia, chociaz zadluzona po uszy dziala kompleksowo i w miare regularnie!!! Dlatego wlasnie bede rodzic w Polsce!!! Pozdrowienia dla wszystkich matek imigrantek majacych rozkmine co do miejsca narodzin :-) !!!
) to myslę, że dyskomfort estetyczny da się znieść