mamabartka
...i Natalki :)
Mi na zgagę pomaga szklanka zimnego mleka. Generalnie nie przepadam za mlekiem (szczególnie o 2-giej w nocy
) ale działa.
) ale działa.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) ale działa.
Może to tylko histeria....zaraz przyjdzie mama to fachowym okiem wieloródki oceni

Wiec nie jest zle
już mu wierzę
raz przyłapałam go jak męczył Szczeniaczka- Uczniaczka z Fisher Price
orzekł wtedy, że musiał sprawdzić czy dają baterie w komplecie:-):-):-)
. Poza tym w 100% wszystko na mojej głowie. Acha, pojazd ma być wcześniej wybrany, żeby on nie musiał brać w tym udziału. 

Stwierdził, że skoro dla niego to najlepsza zabawka, synkowi też się spodoba
jak wybieraliśmy lozeczko tez zwracal uwage na jakosc wykonania i podsunal m,i pare modeli ktore mu sie akurat podobalo
co do wozka to twierdzi ze juz zwariowal jaki wkoncu kupimy bo non stop zmieniam propozycje,ale na ogledziny tez wybieramy sie razem. Jednak co do drobiazgów to nie ma zielonego pojecia czego potrzebuje malenstwo
ale patzry na te zabawki ktore sam by chcial miec zeby sie nimi bawic he he czyli autka na piloty, helikoptery, quady itd
Tak, mąż wie, że będzie dziewczynka, ale uważa, że płeć nie powinna jej dyskryminować