Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Julia: a smarujesz tylku u góry w okolicach biodra, czy całą nogę? bo mnie takie coś trzyma od miesiaca i ginekolog właśnie powiedziała, że nie ma rady, dziecko uciska na nerw i trzeba wytrzymać:/

Julia, dzięki :-)
Także ja na ochotnika zapisuję się już na poród. Za tydzień robię badania do szpitala i następnego dnia to ja poproszę już te skurcze.
W mieszkaniu tradycyjnie duchota nieziemska, mąż się wczasuje na wsi (niby do roboty pojechał, ale i tak mu dobrze
), a ja się czuję jak ofiara gwałtu, słabo już pamiętając, że w zasadzie sama chciałam
)........norrrmalnie czas rodzić, będzie miał człowiek zajęcie, to nie bedzie czasu na nakręcanie sobie doła;-)Julia, dzięki :-)
Ja po wizycie u ortopedy i gina. Ortopeda tylko westchnął i powiedział że na tym czasie to pomóc mi moze tylko dobre słowo. ;-);-) A tak poważnie to całkiem możliwe że zostanie mi już tak do końca ciązy. Wcale nie musi przejść.
.