reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

ja do poludnia mam duzo energii i wtedy sprzatam :tak:
moj syn bardzo byl aktywny w brzuchu ima tak do teraz
w drugiej ciazy mam to samo; wiec mysle,ze to jednak chlopak bedzie...

reklama
ja tez jakiś wielkich porządków nie robie, okna miał umyć maż ale od kilku dni taka pogoda ze sobie odpuściliśmy:-D a ciasto takie w proszku także bez wysilku:-D

Dziewczyny a pobolewa Was czasem wątroba? Mnie od kilku dni daje czadu (i nie jest to raczej efekt światecznego obżarstwa). Czy w takich standardowych badaniach sprawdza się rownież parametry świadczące o pracy wątroby? Moja ginka w piatek oglądała wyniki mojej analityki i wszystko było ok. Z tym że nie wiem czy w takim standardowym zestawie (morfologia) jest coś o wątróbce?

Wątroba raczej na pewno wynikowo po świętach, ale dla pewności mozesz zrobić dodatkowe badania chyba. U mnie skutkiem świątecznego przejedzenia objawiła się gigantyczna zgaga :( Widać nie na darmo intuicyjnie przez całą ciążę nie jadłam wędlin: najwyraźniej Młoda ich nie lubi:) A dziś idziemy sprawdzić, czy Młoda nadal siedzi spakowana na walizkach i skraca szyjkę: oby nie, bo leżenie mi się nie uśmiecha, zwłaszcza, że za oknem jakby powolutku wiosna wraca:)

Survivior trzymam kciuki żeby córa sie nie śpieszyła i dała Ci nacieszyć się wiosną! Daj znac po badaniu jak poszło.
U nas w Krakowie wiosny ani widu ani słychu :-(
Ja w takim razie odczekam jeszcze ze dwa dni i jak się wotroba nie przestanie odzywać to grzecznie potuptam do pani doktor.

No i u nas poprawiło się: szyjka przestała się skracać, a nawet jakby nieco wydłużona, więc dziecię dało sobie wyperswadować, że za wcześnie na wyprowadzkę :) Niestety deprechogenną luteinę musimy dalej brać, ale lepiej chodzić na ponuro z brzuchem, niż zgubić za wcześnie Młodą:p A za 2 tygodnie USG, może w końcu Młoda pokaże na 100%, że jest Młodą :)

A u nas właśnie przeszła imponująca śnieżyca......to tyle w kwestii powrotu wiosny :))

Survivor26 to dobre wiesci ;-)niech malutka jeszcze pomieszka w brzuszku ;-)
u nas tez sypie...a do 14 byla wiosna :baffled::angry::angry::angry:

reklama
Do góry