reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Andziaa, to witaj w klubie kochana! Ja tak własnie miałam, czyli możesz sie spodziewać szybkiego porodu ;-) Czego oczywiście Ci życzę:tak:

reklama
Kurcze Dziewczyny wlasnie poczytalam wnecie o tym rozwarciu i dowiedzialam sie ze niektore babki to nawe 2 tyg z takim chodzily:baffled:
juz sama nie wiem...achh co ma byc to bedzie...
KasiaDe oby bylo tak jak u Ciebie!!

U Was dziewczyny przynajmniej coś się dzieje
Ja na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że żadnego rozwarcia jeszcze nie ma:-( i tak szybko nie urodzę... Łudzę się jeszcze, że do piątku coś się zmieni, będzie jakieś rozwarcie i na KTG pokaże jakieś skurcze... Na razie jednak zanosi się na poród na końcu lipca więc przepuszczm wszystkie chętne , bo ja chyba urodzę jako ostatnia z tego towarzystwa :-(

Dziewczyny ja własnie wróciłam ze szpitala, miałam KTG i badanie. dr stwierdził że mam rozwarcie na 2 pale i trochę mi tam ,,pogmerał'' z bólu myślałam, że zejdę z tego świata ale powiedział że to pomoże, tylko nie powiedział w czym...:wściekła/y: mam nadzieję że to przyspieszy poró, bo naprawdę mam już dosyć tych skórczy przepowiadających:wściekła/y: Teraz cos czeronego się ze mnie leje i to chyba jest czop, ale sama już nie wiem...tak więć andziaa gratuluje twoich bezobiawowych postępów:tak:
Dziewczyny a wiecie co z anetką bo już od jakiegos czasu jej nie widziałam?
ps chyba że coś przeoczyłam:zawstydzona/y:

Anetka zdaje sie miala isc rodzic, ale glowy za to nie dam sobie uciac.
masaz szyjki jak widzisz pomogl, chociazby w odejsciu czopa, a skoro jest krwisty to znaczy ze szybko ci pojdzie, kto wie moze jeszcze w nocy urodzisz:tak:

{agnieszka co ja bym dała aby twoje słowa były prorocze...:tak:
a ty jakiego koloru miałaś czop, bo tobie to już chyba dawno odszedł?

ale Wam zazdroszczę tych czopów:zawstydzona/y::-) u mnie czyściutko:wściekła/y: już mam dość ciągłego zaglądania nie napiszę gdzie i sprawdzania czy czasem czop nie odchodzi:zawstydzona/y::-p dobrze, że często chodzę do wc to zerkam tak przy okazji, a nie robię tego specjalnie:-)

reklama
Do góry