Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekuję Kathhe ale powiem ci ze bedzie co zrzucać oj będzie....
Poszło mi tak w tyłek i uda ze szokkk,ale sądze ze do gwiazki wróce do swoich rozmiarów hehe mam nadzieje ze sie nie pomylę.
Nie wiem czy się temat spodoba ale tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby wiedzieć, że nie ja jedna zmieniłam się w hipcia Więc drogie Mamusie ile Wam przybyło? Mnie już jakieś 15 kilo a termin mam dopiero na 20
A ja 16 kg i 100cm w pasie,a termin na 23.11:-).Powiem wam,ze moze mi zostac 10kg po ciazy bo mi bedzie tak w sam raz jak bede miec 60kg,bo 50 to trochu malo:-):-).
nie no dziewczyny to ja wpadne zaraz w kompleks mi przybylo 17 kilo a termin na 16.11 co prawda jestem wysoka -174 i nie wyglada to JESZCZE tragicznie ale zaczynam miec kompleksy bo sporo tych kilogramowzupelnie nie wiem skad to sie wzielo
Mi przybylo 15kg, a termin na 4.11:-). Trzymalam caly czas reke na pulsie i staralam sie ograniczac, ale teraz na koncowce puscilam wodze i przybylo mi 3 kg w tym miesiacu. Bylam szczupla, wiec dopiero teraz zaczynam sie robic okraglutka:-). A co tam, schudne jak urodze.