reklama
Anii świetnie Lilcia tańczy:-):-):-) Ja i mój mąż nie mogliśmy się napatrzeć i nie schodził nam uśmiech z buźki
Paula niestety taka taneczna nie jest
Ewa może faktycznie coś w tym jest. podobno Imiona określają charakterki...hmmm to jaka jest Twoja córcia żebym sie przygotowała
A kręgosłupem się nie przejmije bo ja jestem mała i wyprostowana mogę nawet chodzić z Paulą
Karolek the beściak
biedny słonik tak nim wstrząsło;-)
Paula niestety taka taneczna nie jest
Ewa może faktycznie coś w tym jest. podobno Imiona określają charakterki...hmmm to jaka jest Twoja córcia żebym sie przygotowała

A kręgosłupem się nie przejmije bo ja jestem mała i wyprostowana mogę nawet chodzić z Paulą

Karolek the beściak
biedny słonik tak nim wstrząsło;-)karol jak super raczkuje,slonik zostal wymeczony za wszystkie czasy
.
oj ,mi sie filmik z lilcia nie chce otworzyc:-(,a tak chcialam zobaczyc ten taniec:-(.
kaira moja paulinka to taki maly pyskacz,ale ma dobre serduszko i jest swietana starsza siostra,a i jest coreczka tatusia i to juz od malenkosci
:-)
.oj ,mi sie filmik z lilcia nie chce otworzyc:-(,a tak chcialam zobaczyc ten taniec:-(.
kaira moja paulinka to taki maly pyskacz,ale ma dobre serduszko i jest swietana starsza siostra,a i jest coreczka tatusia i to juz od malenkosci
:-)Pola 30
Fan(ka)
Anii, mi niestety tez nie udało się "odtworzyć" Lilki...
pozostałe Pociechy-pierwsza klasa!!!!!
pozostałe Pociechy-pierwsza klasa!!!!!
nineczka
Fanka BB :)
reklama
Podziel się: