Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A miałaś robione wymiary miednicy? Ja jak ostanio byłam u urofolizjoterapeutki to mi powiedziala że jak dziecko przyjmie pozycję w 2 trymestrze to już tak zostanie bo jestem tak wąska że nie ma szans. W każdym razie życzę żeby Ci się udałoWód prawdopodobnie jest ok, dzidzia nie jest za duża i pępowina prawdopodobnie nigdzie nie wadzi i nie jest za krótka. Nie wiem czemu sam nie chce fiknać![]()
Poproś swojego ginekologa żeby sprawdziłNie miałam przyznam, myślę, że przy przyjęciu do szpitala na obrót chyba sprawdzą wszystkie te rzeczy![]()
Oczywiście, że sprawdzają. Naprawdę nie wiem czy to dobry pomysł konsultować takie sprawy w internecie, bo tylko się będziesz niepotrzebnie nakręcac. Jeżeli będą jakiekolwiek wątpliwości co do bezpieczeństwa wykonania obrotu to nikt go nie wykona.Nie miałam przyznam, myślę, że przy przyjęciu do szpitala na obrót chyba sprawdzą wszystkie te rzeczy![]()
Oleśnica, a na Fejsie BabkiBabkom. Tam robią takie rzeczyHej czy któraś miała wykonywany obrót zewnętrzny dziecka? Jeżeli tak to w jakim szpitalu? Czy się udał? I czy był bolesny? Naczytałam się co nieco przerażających historii i chciałbym poznać Wasze opinie. W internecie za dużo informacji też nie ma. Wiem, że często nie wykonują tego zabiegu, ale jeżeli ma ktoś jakieś doświadczenie proszę się podzielić. Sama mam umówiony obrót na początek marca że względu na położenie miednicowe dzidzi, a bardzo zależy mi na sn.
Pozdrawiam