Na dole jak macica, pod pępkiem i nadMoże jedz na sor?? Powiedz im jaka sytuacja.. Powinni oni Cię zbadać.. Może dzidzia się schowała?.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na dole jak macica, pod pępkiem i nadMoże jedz na sor?? Powiedz im jaka sytuacja.. Powinni oni Cię zbadać.. Może dzidzia się schowała?.
Na dole jak macica, pod pępkiem i nadwszędzie w sumie i nic nie słychać
Ja mam 15tydzien i wartości mam od 150-160A jaka wartość wskazuje na tętno dziecka ? Bo mi pokazywało raz 128 max 130 i nie wiem czy to było moje tętno ?
Nie było tego charakterystycznego stukania serduszka
Ja najczęściej szukam nad linia włosów losowych.. I powoli przemieszczamA jaka wartość wskazuje na tętno dziecka ? Bo mi pokazywało raz 128 max 130 i nie wiem czy to było moje tętno ?
Nie było tego charakterystycznego stukania serduszka
ale masz do niego żel?Pożyczyłam od znajomej detektor płodu żeby się uspokoić i nie mogę znaleźć tętna dzidziusia![]()
ale masz do niego żel?
nie od razu tętno jest latwo znalezc, czasem mija kilka chwil zanim je znajdziesz. Sprobuj raz jeszcze i zacznij od dolu brzuszka
Uffffff. A teraz moim zdaniem zakup sobie też taki detektorUdało się znaleźć!! 148 tętno i słychać było serduszko. Jestem już spokojniejsza