Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A możesz mi powiedzieć jakie z raida czy offa są dokładnie produkty? Bo z tego co jest w sklepach to pojedyncze rodzaje są od 1r.ż. a większość dopiero od 3, 6 a nawet 8 czy 12r.ż. z uwagi na obecność DEET albo olejków eterycznych, które mogą powodować spowolnienie oddechu u dzieci. Ja używałam w ciąży i dla 6letniej córki psikacza zielonego z Chicco, fakt, że nie działał zbyt długo no i jest tylko na komary.Jeśli chodzi o maluchy to my swoje psikamy zawsze rajdami offami i innymi specyfikami, zależy co trafimy w sklepie. Nie wiem na ile działają, ale póki co kleszcza nie było a dużo czasu spędzamy na działce przy lesie. Ja z mężem i starszym synem (8l) zaszczepiliśmy się dodatkowo na odkleszczowe zapalenie mózgu
Moim zdaniem jak spsikasz 9m dziecko preparatem od 1rz to nic się nie stanie. Po pierwsze, nie sprysujesz całego ciała, tylko głównie kostki i stopy (bo kleszcze się wspinają) i odsłonięte części ciała, po drugie, jak użyjesz preparatu na sobie to dziecko i tak jest narażone na jego działanie, bo je nosisz przutulasz itp. uważam więc, że wszystko rozsądnieA możesz mi powiedzieć jakie z raida czy offa są dokładnie produkty? Bo z tego co jest w sklepach to pojedyncze rodzaje są od 1r.ż. a większość dopiero od 3, 6 a nawet 8 czy 12r.ż. z uwagi na obecność DEET albo olejków eterycznych, które mogą powodować spowolnienie oddechu u dzieci. Ja używałam w ciąży i dla 6letniej córki psikacza zielonego z Chicco, fakt, że nie działał zbyt długo no i jest tylko na komary.