Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A miałas jakieś skurcze przy biegunce czy przyszły dopiero później ?Ojjjj tak dwie ciąże i biegunka dwa dni przed porodem
W pierwszej ciąży skurcze po dwóch dniach były a przy drugiej odeszły wody i się zaczęłoA miałas jakieś skurcze przy biegunce czy przyszły dopiero później ?
U mnie przy pierwszym porodzie była biegunka w dniu porodu, odszedł mi też czop z krwią i miałam tempJestem w 39 tc szyjka twarda nie skrócona,główka dziecka bardzo nisko już drugi dzień mam biegunkę i ogólnie źle się czuje czy to moze być czyszczenie przed porodem ? Która z was miała podobnie i kiedy zaczął się poród
Ja mam szyjkę wysoko zamknięta ,narazie zero skurczy od wczoraj wieczora biegunkaU mnie przy pierwszym porodzie była biegunka w dniu porodu, odszedł mi też czop z krwią i miałam temp. To było ok 9 rano... o 13 jechałam do szpitala(i myślałam, że mam skurcze, a to była główka wchodząca w kanał rodny). Jak dotarłam na IP to miałam 2 cm rozwarcia, urodziłam o 17. Trzymam kciuki
No to dla mnie ewidentnie zbliża się poródJa mam szyjkę wysoko zamknięta ,narazie zero skurczy od wczoraj wieczora biegunkajedynie trochę mni zaczynają plecy bolec na dole jak na okres
Dokładnie miałam tak też ok 2 dni przed i miałam mdłości i ogromne zmęczenieOjjjj tak dwie ciąże i biegunka dwa dni przed porodem