Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. To sa tylko dzieciaki...
Jakieś postępy są, ale ciągle mam masę prania przybrudzonych majtek
To i tak, że od jakiegoś czasu, chociaż próbuje siadać na toalecie i coś tam wyciskać, raz z lepszym, raz gorszym skutkiem, ale próbuje i nie histeryzuje, jak na samym początku, na samą myśl o zrobieniu kupy gdzie indziej niż do majtek. Mam tylko nadzieję, że Oliverowi nauka będzie szła łatwiej, bo się chyba załamię
U nas jest to samo ale sie nie przejmuje bo z moja Jacki bylo identycznie i wiem ze to z czasem minieU nas "kryzys kupowy" trwa chyba od początku nauki, czyli już rokJakieś postępy są, ale ciągle mam masę prania przybrudzonych majtek
To i tak, że od jakiegoś czasu, chociaż próbuje siadać na toalecie i coś tam wyciskać, raz z lepszym, raz gorszym skutkiem, ale próbuje i nie histeryzuje, jak na samym początku, na samą myśl o zrobieniu kupy gdzie indziej niż do majtek. Mam tylko nadzieję, że Oliverowi nauka będzie szła łatwiej, bo się chyba załamię
![]()

juz jakis czas temu zaczęłam oduczanie picia przed snem herbatki i udąło sie, teraz pielucha sucha juz którąś nocke z kolei, i druga noc z rzedu wstał w nocy na siku
poobserwuje jeszcze kilka dni no i zaryzykuje nie załozyc mu pieluchy na noc...