reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Od kiedy na nocnik?

Mysia, współczuję akcji ze sprzątaniem, wyobrażam sobie :szok:

Co do zciągania, to Oli niestety opanowała nawet zciąganie pieluchomajtek, nie tylko pieluszek na rzepy :wściekła/y: Także muszę ją pilnować. Zwykłe majtki też sobie zciągnie, jedynie spodnie ją powstrzymują, ich jeszcze nie sforsowała :-D

reklama
Weronika na szczescie nie wpadla jeszcze na pomysł sciagania pampersów jedynie namietnie zdejmuje kapcie i skarpetki:sorry2:

A co nocniczków. Julcia załaała, że psii-psii pasuje do nocnika, a kiedy ja siedze na kibelu to też mówi psii-psii.
Do nocnika własnie włozyła dwie plastikowe butelki i mówi psii-psii. Niestety sama u siebie psii-psii nie dostrzega. Wydaje mi si, że jeszcze jest za mała...
Umie mówić już siku i siusiu i psii-psii, poczekamy , zobaczymy.

reklama
Brawo Emilka.:tak:
Kuba mówi "sisi"jak juz pełen pampek.:baffled:
Ale wysadzony robi siku.Dziś domagał sie posadzenia na sedes(posadziłam,nic nie zrobił,za to, owszem ,na podłogę obok),muszę kupić nakładkę.:tak:

Do góry