xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia
Jesli dałabyś rade przedłuzyc proteinki do 18.03.10 to 19.03 tj w pt razem weszlybysmy w etap 2
Co ty na to?
Zrobilam ten test Dukana i wyszło mi ze w pierwszej fazie niecale 3kg zrzuce.... a tu juz ponad 4kg
Modle sie zeby mi to nei wrocilo...
A my na obiad dzis barszczyk - taki z butelki (0,1%tł) z kostką rosołową zagęszczony lekko rozbełtanym jajkiem z chrzanem i jog.nat oraz pieczony kurczaczek z piklowanymi ogoreczkami i patisonamiPYCHA
Klaudzia, myślę ze na twoim miejscu jeśli juz "musiałabym" wypic alkohol to zostałabym przy winku czerwonym bo poprawia trawienie - no i oczywiście wytrawne a nie słodkie... ;-)
Przedluzam do 18 marca
Niestety ale przytylam prawie kg przez weekend. W angielski dzien matki (wczoraj) zjadlam chinskie danie w restauracji :[ Byl kurczak grillowany i cholerny ryz.... mialam zamiar zjesc tylko kurczaka no ale niestety mi nie wyszlo :-( ale nie poddaje sie i od dzis zaczynam jeszcze raz z proteinkami.... tu masz splenda, tylko to jedna z drozszych,sa pastylki i jest proszek
SPLENDA® | Home
aspartam to min. candarel-taki czerwony i nutrasweet
Our Range | Canderel | Great Taste, Low Calorie Sweetener. omijajcie z daleka
musisz sprawdzic sklad, na ktorym jest napisane saccharin, jest jeden nazywa sie sweet'n'low,
Dietary Foods Ltd Sweet'N Low E-Shop
w pojedynczych saszetkach ma takie rozowe opakowanie, ja mam taki jeden z najtanszych, bialo - zielone opakowanie. nie pamietam nazwy, usis zobaczyc na opakowaniach.
wszystkie slodziki dostepne w tesco czy innym supermarkecie
ja uzywam tego,jeden z najtanszych supasweet
http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ga/galpharm-supasweet-mini-sweeteners-x-2000.jpg
Dziekuje :-) kupie sobie napewno....

PYCHA