• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Klaudzia
Jesli dałabyś rade przedłuzyc proteinki do 18.03.10 to 19.03 tj w pt razem weszlybysmy w etap 2 :tak:
Co ty na to?
Zrobilam ten test Dukana i wyszło mi ze w pierwszej fazie niecale 3kg zrzuce.... a tu juz ponad 4kg
Modle sie zeby mi to nei wrocilo... :sorry2:
A my na obiad dzis barszczyk - taki z butelki (0,1%tł) z kostką rosołową zagęszczony lekko rozbełtanym jajkiem z chrzanem i jog.nat oraz pieczony kurczaczek z piklowanymi ogoreczkami i patisonami :-pPYCHA

Klaudzia, myślę ze na twoim miejscu jeśli juz "musiałabym" wypic alkohol to zostałabym przy winku czerwonym bo poprawia trawienie - no i oczywiście wytrawne a nie słodkie... ;-)

Przedluzam do 18 marca :tak: Niestety ale przytylam prawie kg przez weekend. W angielski dzien matki (wczoraj) zjadlam chinskie danie w restauracji :[ Byl kurczak grillowany i cholerny ryz.... mialam zamiar zjesc tylko kurczaka no ale niestety mi nie wyszlo :-( ale nie poddaje sie i od dzis zaczynam jeszcze raz z proteinkami....

tu masz splenda, tylko to jedna z drozszych,sa pastylki i jest proszek
SPLENDA® | Home

aspartam to min. candarel-taki czerwony i nutrasweet
Our Range | Canderel | Great Taste, Low Calorie Sweetener. omijajcie z daleka

musisz sprawdzic sklad, na ktorym jest napisane saccharin, jest jeden nazywa sie sweet'n'low,
Dietary Foods Ltd Sweet'N Low E-Shop
w pojedynczych saszetkach ma takie rozowe opakowanie, ja mam taki jeden z najtanszych, bialo - zielone opakowanie. nie pamietam nazwy, usis zobaczyc na opakowaniach.
wszystkie slodziki dostepne w tesco czy innym supermarkecie

ja uzywam tego,jeden z najtanszych supasweet
http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ga/galpharm-supasweet-mini-sweeteners-x-2000.jpg

Dziekuje :-) kupie sobie napewno....

reklama
Przedluzam do 18 marca :tak: Niestety ale przytylam prawie kg przez weekend. W angielski dzien matki (wczoraj) zjadlam chinskie danie w restauracji :[ Byl kurczak grillowany i cholerny ryz.... mialam zamiar zjesc tylko kurczaka no ale niestety mi nie wyszlo :-( ale nie poddaje sie i od dzis zaczynam jeszcze raz z proteinkami....
klaudzia
Nie przejmuj sie - ja tez mam kryzys :dry:
Wczoraj wróciło mi 0,5kg a dziś kolejne 0,2kg. Nie wiem od czego to zależy... Czy za dużo sole (chociaż nie sądzę) czy organizm próbuje sie buntować... Trochę jestem tym podłamana powiem szczerze ale nie poddaje sie :blink:
A więc od pt faza 2 ;-)

mialam z wami zaczac ale doatalam okres i czulam sie jak bym znowu w ciazy byla......jak odkurzacz...ale tak stwierdzilam, ze chyba wroce do swojego systemu czyli sniadanko owsianka, lunch owoc i cos lekkiego kanapka lub serek wiejski itp obiad jakies miecho i warzywka, chudlam tak okolo kg na tydzien i teraz jak osatni tydzien soro sobie pofolgowalam to nie wrocilo mi nagle kilka kg,chociaz cos napewno po tym obrzarstwie....

Mary , czy podesłałabyś mi coś o tej Waszej diecie? masz chyba jakies ebooki? mój email marta.kapiszon@wp.pl chętnie zagłębie się w temat
Jak myslicie , czy jak karmie to mogłabym ją stosować?
Zaraz ci wyślę. Myślę jednak że ja gdybym karmiła piersią to jednak wstrzymałabym sie...
Zapytaj Kilolka bo ona tez karmi piersią a jest na diecie niełączenia czy jakoś tak :tak:

klaudzia
Nie przejmuj sie - ja tez mam kryzys :dry:
Wczoraj wróciło mi 0,5kg a dziś kolejne 0,2kg. Nie wiem od czego to zależy... Czy za dużo sole (chociaż nie sądzę) czy organizm próbuje sie buntować... Trochę jestem tym podłamana powiem szczerze ale nie poddaje sie :blink:
A więc od pt faza 2 ;-)

A pijecie 1,5l wody dziennie? i jecie codziennie 2 łyżki otrąb owsianych? Może przesadzacie z tym, co dozwolone i za dużo stosujecie?

A pijecie 1,5l wody dziennie? i jecie codziennie 2 łyżki otrąb owsianych? Może przesadzacie z tym, co dozwolone i za dużo stosujecie?
Przy 1,5l wody to ja bym na suchoty umarła ;-):sorry2: 2l to ekstrymalne minimum a 2,5 to norma tzn woda+herbaty+kawa
Wiesz - nie sądzę powiem szczerze... otreby jem codziennie w postaci tego placka... Dzis ubyło mi spowrotem 0,5kg tego co mi ostatnio przybylo wiec moze to faktycznie jakas woda w organizmie...
Wydaje mie sie ze musze bardziej uważac na sól i tyle...
A swoja droga myslałam ze dane produkty nie mają jakiś konkretnych ograniczen...:dry:
No wiadomo ze nikt nei je np na obiad całego kurczaka albo kilogram wołowiny... Jak konkretnie jest z tymi ilościami...?

zaczyna mnie naciagac od jajek kurczaka i ryb.... szukam przepisow na cos dobrego...

dzis zrobilam sobie rosol z kurczaka bez skory... pozniej go dodadkowo odtluscilam i oczywiscie zjadlam sam bulion.... przynajmniej jakis inny smak w ustach... bo zaczyna mi brakowac pomyslow na kurczaka i rybe hehe

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny

dlaczego moja waga ciagle stoi w miejscu?? nie jem zbyt duzo bo czasu nie mam w ciagu dni, rano placuszki z otrebów posmarowane rybką, czasami do tego jajecznica, no i wieczorkiem tez cos ... a waga kolejny dzien stoi a nawet przybyło mi 0,5kg ... ciagle jestem na tej pierwszej fazie ... jak to jest w koncu z ta dieta ja myslalam ze na pierwszej fazie wlasnie najwiecej sie zrzuca jak dlugo sie ja stosuje ... co do płynów to też pije ok2l ale wszystko łącznie tzn herbata, kawa, napoje, woda ... powiedzcie mi czemu to nei chce leciec dalej w dól, tak pieknei spadało ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry