reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

anawawka teraz to zaluje ze nie mam dwojki dzieci z taka roznica wieku jak Twoje panny ;) i najlepiej jakby byly oczywiscie taki ruchliwe jak One ;) haha!
Ale co sie odwlecze to nie uciecze :p
wtedy bede chudla w oczach :D

reklama
a u mnie dzis +600 :((((( masakra. Dzis znów P, mam nadzieję, ze wytrwam. Jem wlasnie serek wiejski z lossiem (moje ulubione ostatnio dnaie) ale kupiłam tak tlustego lososia, ze zmęczyć nie mogę, bleee

anawaka ja już się przyzwyczailam do moich lobuzów i jakos nie wpływają na moją wage niestety ale i fakt, że ja juz za swoimi tak nie latam

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny, ja tam wam gratuluję takiej wytrwałości w diecie :) ja nie potrafię się odchudzać ani przez moment :p i chociaż przyznaje, że powinnam, bo odrobinę się już zaniedbałam... to totalnie brakuje mi motywacji i nie umiem się zmobilizować...

Kilolku dwa kroki do przodu , jeden do tyłu .. i juz sama nie wiem jak Cie motywowac. Poki sama tej motywacji w soebie nie znajdziesz to długa droga jeszcze

a no wlaśnie, chyba byś musiała tu ze mna zmaieszkać i batem mnie cwiczyć. Brak mi tej motywacji strasznie. Nie bardzo widze potrzebe dalszej diety. Owszem chcialabym wygladać lepiej ale i tak już jestem bardzo zadowolona. Przedtem nie moglam nigdzie ciuchów kupić, w nic nie wchodzilam, bolały mnie obciążone stawy, nie mialam sily wstać z dywanu a teraz nic mi nie doskwiera

ale zobacz pisze 2 w przód, jeden w tył, dobrze, ze nie odwrotnie ;)

Kilolek dobrze, ze nie odwrotnie;-)
nie dziwie sie, ze jestes zadowona bo w koncu tyle schudlaś:tak:
ale piszesz, że chciałabys lepiej wyglądać, wiec może warto jeszcze powalczyć?! :)

ja sie od nowa wzielam za siebie, bo troszke sie zaniedbalam:/ wczoraj i dzisiaj P (oczyszczanie organizmu), jutro wazenie:tak:
za bardzo przesadzilam ostatnio z chlebem i ziemniakami :/ ale ja je tak lubie:zawstydzona/y:
ach, może w końcu zaciąże i koniec bedzie z dietka:) a moze juz sie udalo:zawstydzona/y:

- 500
huśtawka. Każdy dzień jest dla mnie walką. A teraz to juz wogole masakra - w tym roku otworzyli kolo mnie (doslownie przez płot) duży zaklad cukierniczy. Do tej pory mi nie przeszkadzalo ale jak wczoraj zrobilo sie goraco pootwierali okna i przez calusienki dzien walili mi po nozdrzach lukrowanym sernikiem. Myslałam, ze oszaleję i przez ten plot przeskoczę buuuuuu
może dzisiaj wreszcie uda mi się uruchomić piekarnik to sobie własny serniczek upieke :)

kilolek super, kolejne 500gr mniej;-)
a jesli chodzi o ta cukiernie to rzeczywiscie masakra i wspolczuje, oj mnie by na pewno korcilo:tak:
a ja mam 200gr mniej:zawstydzona/y: zawsze cos hehe:D

Kikolek - dobrze, że spada.... ;-) a cukiernię to bym do sądu podała za łamanie charakterów ;-) Pociesz się, że zlecą się osy na te słodkości jak tak wietrzą :-D:-D
Polaa - ale spada.. ;-) a może to ... ;-)

reklama
Do góry