reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
hehe dzieki, poliżę monitor :D na weekand upieke sobie serniczek, akurat na warzywa i tak waga pewno stanie.
a teraz się przyznam, ze zmniejszylam swoje cele. Nie wierzę, ze schudne do 65, a moze i wierzę ale ten wynik mnie przeraża. Moze teraz jak będę widziala, ze już tylko 5 kg to może łatwiej pójdzie, bo generalnie to i tak odkąd się odchudam cąły czas odsuwam ta ostateczna granicę. Noworoczne postanowienie mówilo o 15kg, a więc do 74. Potem przesunełam na 70, potem 65. a teraz myslę, ze trzeba stawiać sobie realne cele, które motywuja ani przerażają. 67 to moj cel.

-300 :D aż musiałam z rana zajrzeć :D 71 z kawałkiem, bo z kawałkiem i to dużym ale 71 :D

Kikolek - super!!! już coraz mniej zostało do zrzucenia.

A ja dziś P fazy 4 , waga poranna pokazała 51 kg - co uważam, że na przerwę 2-tyg od P jest osiągnięciem. ;-) poza tym parę dni nie było otrębów pzy tych wyjazdach, więc wiosna czyni cuda ;-)

kilolek ciesze sie razem z Toba:tak: zaraz bedzie 6 z przodu ;)
anawawka mam nadzieje, ze ta wiosna tez zacznie czynic u mnie cuda haha:-D

a w ogole to wlasnie jem teraz paluszki z nerwow:wściekła/y:
dostalam dzisiaj @:wściekła/y:
a mialam nadzieje, ze...;-)

reklama
oj oj grzeszek - ciasteczko owsiane i pol ogórka :/ ajajnie nie dobrze, nie dobrze. jutro ostatni dzień P. Na sobotę przewiduje mega wyżerę sąłatwkową i szaszlyczki z grila. Musze ketchupu nagotować. Udalo mi sie uruchomić piekarnik więc będzie troche łatwiej teraz

Do góry