Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a niech stoi ta waga w miejscu, nawet w góre moze isc jak to ma tak wyglądac
(w biodrach nic a w biuście 2 cm choc myslalam ze ze 20, bo zwisł niemiłosiernie)
) byłam dzisiaj na spotkaniu ;-) Mój metaboliczny wiek to 41 lat
fajnie co? Monia na odwrót - ma lat 22 a metaboliczny to 14! Reszty nie pamiętam bo babka zabrała karty, we wtorek mam indywidualne spotkanie więc dowiem się wszystkiego.
trzymajcie kciuki!

fuuuj!przyzwyczaisz sie ;-) ja jak zwiekszalam picie wody to tak samo na poczatku a potem to mi sam organizm sie dopominal wody ;-)Kilolku uwielbiam Twoje posty
Gawit mi nie zależy zbytnio na schudnięciu, tylko chodzi mi o mój brzuch który jest tragiczny. Próbowałam A6W, nie przetrwałam, bo i w @ trzeba ćwiczyć a przy mojej @ to nie realne.
Babka mi powiedziała że nie mam co się martwić o skórę, bo przy odpowiednim nawilżeniu i dostarczaniu odpowiedniej ilości wartości odżywczych skóra będzie się łatwo wchłaniać. Oczywiście sama dieta nie wystarczy więc stwierdziłyśmy z Monią że się na basen zapiszemy, chociaż te dwa razy w tygodniu. Mamy pod nosem więc szkoda nie skorzystać.
Czy skomplikowane? Nie wiem. Dziś oblukałam wszystkie tabele produktów w lodówce i szafkach i wiem już co mam zjeść, ale trochę też niepewna jestem bo przecież prawie nic nie wiem
Po 2 szkl wody jest mi mega niedobrze a tu jeszcze trzeba 2 litry dzisiaj wypić. Nie wiem jak to przeżyjęfuuuj!
edit. a jeszcze zapomniałam napisać że będziemy chodzić z kijkami pod okiem instruktora.