• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

bry:-)

u mnie waga znowu ruszyła :-D

dziewczyny przed swietami jakos nie mam czasu na kompa, ale ogarnie to wszystko po swietach.
Wpadlam sie pochwalic spadkiem i życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT moje Dukanki :-D i oczywiscie mokrego dyngusa, w postaci spływających po nas kg :-)

buziaki:-)

reklama
A ja musze sie pochwalic ze waga mi ruszyla znowu :) Dieta specjalna - karmienie piersia ;) jem duzo, a chudne. Weszlam w spodnie przedciazowe, te co sobie kupilam niedawno juz za szerokie, musze zwezyc bo szkoda mi ich - byl to rozmiar 44 a teraz 40 na pupie mam :) ale w moje jeansy 38 jeszcze nie wchodze...

A ja musze sie pochwalic ze waga mi ruszyla znowu :) Dieta specjalna - karmienie piersia ;) jem duzo, a chudne. Weszlam w spodnie przedciazowe, te co sobie kupilam niedawno juz za szerokie, musze zwezyc bo szkoda mi ich - byl to rozmiar 44 a teraz 40 na pupie mam :) ale w moje jeansy 38 jeszcze nie wchodze...
a ja wchodzę w rozmiar 34 i co z tego jak i tak brzuch ma :-( a ćwiczę i efektów i tak nie ma :-(
a tak w ogóle to cierpię na nadmiar skóry... :-(
DZIEWCZYNY GRATULUJĘ SUPER REZULTATÓW
mojej koleżanki mama też jest na tej diecie i meeeeega schudła

Dziewczyny na diecie Dukana..napiszcie mi proszę, jak to jest z tymi minusami tej metody - chodzi mi o zaparcia..I czy widzicie jakiś efekt jojo?
O ewentualnym efekcie jojo bede mogla mowic dopiero po "zakończeniu" diety ale faza 4 to tak naprawde sposob żywienia a nei odchudzanie wiec podejrzewam ze jeżeli sie do tego człowiek stosuje to jednak efektu jojo nie ma. Co do zaparć - miałam z nimi problem w pierwszej fazie ale od kiedy weszła druga faza czyli czas z warzywami i bez problem zniknął. Ja robię w cyklu 5/5 ale ty mozesz 1/1 i dzieki temu problem z zaparciami myślę zniknie... :tak:

a ja wchodzę w rozmiar 34 i co z tego jak i tak brzuch ma :-( a ćwiczę i efektów i tak nie ma :-(
Myśle ze organizm potrzebuje po prostu czasu aby skóra mogła sie zbiec... coś wiem na temat tego problemu...
Aaachhh no i dziekuje(my) za gratulacje

Maxwell z tymi zaparciami to faktycznie przy samym bialku ciezko bylo... szczegolnie w fazie uderzeniowej w kibelku nie bylam przez tydzien. a jak juz poszlam to przybylo mi kilka hemoroidow :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( ale wtedy nie wiedzialam ze trzeba obowiazkowo jesc otreby. Dzialaja oczyszczajaco i pomagaja w wyproznianiu :tak:

Teraz juz wogole nie mam problemow a przy warzywkach to wogole jest elegancko.
Ja mam przy warzywkach tak ze nawet ze 3 razy dziennie ide. A waga leci :-)

A wiec i ja sie pochwale kolejnym kg w dol ! ajjjjj jaka szczesliwa jestem. Jeszcze kg do wagi sprzed ciazy.

MARY idziemy jak burza :-D:-D :-)

a teraz cos dla Dukanek. Otoz w swieta robilam sernik i wyszedl taki sredni pomimo ze dodalam wiecej slodziku niz bylo w przepisie jakos tak mi cos jeszcze brakowalo. Nastepnym razem dam moze wiecej aromatu i mniej otrebow no ale oczywiscie zjadlam bo grzech wyrzucic :-D:-D

ale furore zrobily u mnie MUFFINKI Mary sprobuj zrobic bo naprawde pyszne. Ja sobie wstydz przyznac dodalam do kilku troszke maku no ale to bylo moje jedyne wykroczenie w swieta :tak:
sa naprawde pyszne. No i nastepnym razem sprobuje pokombinowac z innymi aromatami itp.

Smakowaly podobnie do normalnych ale byly bardziej soczyste co jak dla mnie bylo na +

aaaa roboty na 5 min tylko bialko trzeba ubic i dodac wszystko do siebie. a piecze sie pol h.
po ostygnieciu przykrylam scierka i byly pyszne przez 3/4 dni :tak:

a o to przepis bo zas sie rozpisuje jakbym referat pisala :-D:-D

MUFFINKI

4 jaja,
4 lyzki otrebow pszennych
8 lyzek owsianych
4 lyzki twarogu (Nazywa sie QUARK- fat free kupisz w tesco itp)
Slodzik- wedlug uznania po wymieszaniu najlepiej probowac
aromat- dalam waniliowy ale pomaranczowy tez pewnie bylby ekstra

no i mozna dodawac np kakao zeby byly czekoladowe muffinki ale wtedy wiecej slodzika trzeba

ubic bialka, wymieszac reszte skladnikow i pozniej pomalutku bialko i piec 30 min w 180stopniach!

aaa no i najlepiej piec oczywiscie je w foremkach do muffinek- ja kupilam sylikonowe bo w takich sie najlepiej piecze bo wszystko ladnie odchodzi ale papierowe tez zdaja egzamin no i metalowe najlepiej wysmarowac oliwa tylko naprawde odrobine i najlepiej powycierac papierem :)

SMACZNEGO

a jutro lub dzis wieczorem zrobie buleczku kukurydziane i zdam relacje :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny od 3 dni ja tez na tej diecie jestem troszke głodna ale malo jem bo ie mam czasu jak na razie 1,5 kg mniej wiec jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mama nadziej ze pozostałe 5 spadnie tez tak szybko i bedzie waga o jakiek maze czyli 51

reklama
Aga ja mam dokladnie ten sam problem. Rozmiar ubran nosze ten sam co przed ciaza, waze tyle samo co przed ciaza, ale ta skora brzuchu mnie dobija :o( Nie wiem jak ja sie rozbiore do stroju dwu-czesciowego w tym roku ;o( Macie jakies sprawdzone sposoby, cwiczenia na ujedrnienie brzucha? Moze do lipca jeszcze sie da cos z tym zrobic???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry