Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) ale nie powiem żebym stosowała diete tak naprawdę...

jak sie przez to źle czuję ta skóra taka jak galareta....Ja mam nadzieję na sierpien tzn ślub brata Ł tą 10szkę jeszcze zrzucićTak :-) do końca diety zostało mi 4 kg :-) myślę, że do końca lipca już to zrzucę i zabieram się za utrwalanie. W styczniu staramy sie o kolejną dzidzię, więc muszę już jeść w miarę normalnie ;-)

:-)Ja ostatnio zauważyłam że strasznie mi faluje ten fałd jak idę :-( bożeeeeeeejak sie przez to źle czuję ta skóra taka jak galareta....
Dobrze,że troszke mnie słońce złapało ostatnio i sie czuje lepiej patrząc w lustro...
Ja mam nadzieję na sierpien tzn ślub brata Ł tą 10szkę jeszcze zrzucić
od sierpnia do grudnia utrwalenie no i tez myślimy styczeń /luty się starać:-)
Hmmmm...
O proszę :-) my w grudniu zaczniemy, bo chcemy tak wrzesień/październik mieć kolejną dzidzię - żeby w listopadzie nie wypadło. Nie chcemy, żeby około urodzin Zu urodziło się następne dziecko, bo listopad to będzie jej miesiąc i jej święto ;-)
Myślę, że w 2 miesiące spokojnie 10 kg zrzucisz. Jak jeszcze 20 minut dziennie jakichś ćwiczeń (np szybki spacer, sprzątanie) to nawet więcej Ci spadnie.

Tylko muszę sie teraz zawziąć...