• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Dziewczyny 10 kg jestem pełna podziwu gratuluję!!!!
a ja w związku z moim brzuchem zakupiłam ławeczkę do brzuszków jak to nie pomoże to już chyba nic:zawstydzona/y::tak:

no wiec dzis drugi dzien :-) glodna jestem.....lubie miesko i nabial ale ciezko jak nic innego nie mozna:-) brakuje mi owocow, ktore uwielbiam:-( no ale sila wyzsza:-) nie mam wagi wiec nie moge sie zwazyc, ale nie chodzi mi o kilogramy tak jak o to zeby sadelko zgubic :-) dzis na obiad pieczony kurczak

Widzę że wątek trochę poumarł...
Ja 2 dni temu uruchomiłam faze protal bo przez ostatnie 2 m-ce to raczej wystrzegałam się w miarę możliwości różnych niewskazanych produktów (z róznym skutkiem :zawstydzona/y: ) ale nie powiem żebym stosowała diete tak naprawdę...
SUKCES - to plus minus 2 kg tzn chodzi mi o to że utrzymałam wagę. :tak:
Przedwczoraj zaczynałam z wagą 93,5kg a dziś juz 92,4kg.
Przede mną jeszcze 10kg i zaczynam walkę od nowa... Mój Ł wypływa wiec bedzie mi łatwiej bo nie bede miała w lodówce innych produktów niz wskazane....

A jak wasze wagi, diety itd..? Trzymacie sie jeszcze tego?

Katrenki - jak u ciebie? Pisałas że się dołączasz ale co działo się dalej? :happy:

Tak :-) do końca diety zostało mi 4 kg :-) myślę, że do końca lipca już to zrzucę i zabieram się za utrwalanie. W styczniu staramy sie o kolejną dzidzię, więc muszę już jeść w miarę normalnie ;-)

Ja ostatnio zauważyłam że strasznie mi faluje ten fałd jak idę :-( bożeeeeeee :zawstydzona/y: jak sie przez to źle czuję ta skóra taka jak galareta....

Dobrze,że troszke mnie słońce złapało ostatnio i sie czuje lepiej patrząc w lustro...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak :-) do końca diety zostało mi 4 kg :-) myślę, że do końca lipca już to zrzucę i zabieram się za utrwalanie. W styczniu staramy sie o kolejną dzidzię, więc muszę już jeść w miarę normalnie ;-)
Ja mam nadzieję na sierpien tzn ślub brata Ł tą 10szkę jeszcze zrzucić :tak::sorry:
od sierpnia do grudnia utrwalenie no i tez myślimy styczeń /luty się starać :tak::-)

Ja ostatnio zauważyłam że strasznie mi faluje ten fałd jak idę :-( bożeeeeeee :zawstydzona/y: jak sie przez to źle czuję ta skóra taka jak galareta....

Dobrze,że troszke mnie słońce złapało ostatnio i sie czuje lepiej patrząc w lustro...

u mnie to samo było. Ćwiczę 6Weidera - pomaga. Męczące strasznie, ale za to efekty widoczne już po około 2 tygodnia :-)

Ja mam nadzieję na sierpien tzn ślub brata Ł tą 10szkę jeszcze zrzucić :tak::sorry:
od sierpnia do grudnia utrwalenie no i tez myślimy styczeń /luty się starać :tak::-)

O proszę :-) my w grudniu zaczniemy, bo chcemy tak wrzesień/październik mieć kolejną dzidzię - żeby w listopadzie nie wypadło. Nie chcemy, żeby około urodzin Zu urodziło się następne dziecko, bo listopad to będzie jej miesiąc i jej święto ;-)

Myślę, że w 2 miesiące spokojnie 10 kg zrzucisz. Jak jeszcze 20 minut dziennie jakichś ćwiczeń (np szybki spacer, sprzątanie) to nawet więcej Ci spadnie.

reklama
...
O proszę :-) my w grudniu zaczniemy, bo chcemy tak wrzesień/październik mieć kolejną dzidzię - żeby w listopadzie nie wypadło. Nie chcemy, żeby około urodzin Zu urodziło się następne dziecko, bo listopad to będzie jej miesiąc i jej święto ;-)

Myślę, że w 2 miesiące spokojnie 10 kg zrzucisz. Jak jeszcze 20 minut dziennie jakichś ćwiczeń (np szybki spacer, sprzątanie) to nawet więcej Ci spadnie.
Hmmmm
szczerze mówiąc to nie myslałam w tych kategoriach tzn ze listopad jest wyjątkowy - dla małej, raczej że będą razem świetowali/ły... Ale może masz racje... Musimy to przemyśleć ;-) W każdym razie w tych okolicach napewno :tak:
A co do zrzucania.... wiadomo że nie jest to najważniejsza sprawa na świecie ale wierzcie mi że będę w 7 niebie kiedy uda mi sie wrócić do mojej (swoją drogą i tak niemałej) wagi... :sorry: Tylko muszę sie teraz zawziąć...
Może któraś jeszcze startuje teraz...? To będzie raźniej ;-)

AHA - zapomniałam wspomniec że zaczełam tez brac Alli http://www.alli.pl/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry