• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Mary - dotrzymam Ci towarzystwa ;-) u mnie waga stoi, bo mam trochę grzeszków (ciasto u mamy, gołąbki, kawa z mlekiem w pracy itp). póki co na poziomie 73-72 kg, a do wymarzonego 68 jest długa droga. Zauważyłam, że im dłużej się diete stosuje, to później na zbyt wiele się sobie pozwala ;-)

reklama
Mary - dotrzymam Ci towarzystwa ;-) u mnie waga stoi, bo mam trochę grzeszków (ciasto u mamy, gołąbki, kawa z mlekiem w pracy itp). póki co na poziomie 73-72 kg, a do wymarzonego 68 jest długa droga. Zauważyłam, że im dłużej się diete stosuje, to później na zbyt wiele się sobie pozwala ;-)
No bo ileż można jeść w kółko i to samo...? :sorry:

powiem Ci, że jak się uprę to co dwa dni mam co innego (gotuję zawsze na 2 dni). Piekę chlebek, bułeczki, ciasta, robię obiadki ;-) u Was jest więcej produktów do diety, bo macie galaretki i kisiele bez cukru. Tu kosztują około 3 zł :eek: Ale wróciłam do pracy i nie chce mi się gotować i jak zajeżdżam po małą do mamy, to zawsze coś z obiadku skubne ;-)

natalunia u nas tez sa kisiele bez cukru przynajmniej u mnie ws klepie ;P okolo 70gr ;]

A gdzie masz ten sklep? A te kisiele są zwykłe czy typu słodka chwila? Bo w pracy nie mam rondelka żeby zrobić taki normalny,.. Chyba wszystkie wykupie :-P a galaretki bez cukru też są?

Mary - mam super przepis na słodkości :-D szybko i naprawdę zapychająco ;-) odechciewa się słodyczy szybko :-P

zwykle takie i ja robie w kubku ... nie gotuje
biore ok. 2 łyzki zalewam zimna woda mieszam dokladnie gotuje woda i zalewam i mieszam ciagle zalezy ile dam kisielku czasem wychodzi rzadki czasem gesty ;]

Wiesz mnie mega dieta mamy karmiącej dziecko kolkowe szybko zbiła z mniej więcej 72-73 kg na 59, a teraz jak mogę jeść wszystko to tylko się pilnuję i trochę się ruszam, a wskazówka wagi idzie powolutku w dół

reklama
Wiesz mnie mega dieta mamy karmiącej dziecko kolkowe szybko zbiła z mniej więcej 72-73 kg na 59, a teraz jak mogę jeść wszystko to tylko się pilnuję i trochę się ruszam, a wskazówka wagi idzie powolutku w dół
No ja do końca nie wiem jak to z tym karmieniem piersią jest i wagą mamy....
Mam znajomą która rodziła w lutym - karmi głównie piersia (butla czasem tata dokarmia) i waga wcale jej nie spada - wrecz przeciwnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry