Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego? No co ty - dawaj. O co chodzi?to chyba chodzi o to , ze jak mam karmi piersia i dziecko ma wrazliwy brzuszek to mama baaaaaaaardzo diete ograniczyc musi i chudnie.....
ja to nawet nie bede sie wypowiadac na temat swojej wagi bo zenada.....![]()

No to zacznij dukana raz jeszcze jesli to tylko o motywacje chodzilo...mi dobrze szlo ale potem jakos wena mnie opuscila i tak juz zostalo...dunkana zaczelam, zale jakos sie wykruszylyscie i samej mi sie nie chcialo....zero motywacji jakos sama nie wiem czemu.... 1kg na tydz mary to ladnie, no i zdrowo przedewszystkim;-)![]()
Ja przez Mariki kolki - nawet po 5 godzin płaczuNo ja do końca nie wiem jak to z tym karmieniem piersią jest i wagą mamy....
Mam znajomą która rodziła w lutym - karmi głównie piersia (butla czasem tata dokarmia) i waga wcale jej nie spada - wrecz przeciwnie.
od pon. proteinki....A ja wlasnie koncze tydzien protein - co ciekawe spadłam tylko 1kg do 92.4Dziewczyny widze ze ruszylyscie znowu wiec wracam na tor! Jak narazie 62 kg niestety.... ale i tak bylo 63 bo pozwalalam sobie na rozneeee pysznosci... ale mam troszke ponad miesiac do wyjadu do PL i mam nadzieje spac do 58.... co by mi sie udalo bo napalilam sie na zakup jeansow i roznych innych ciuchow w mniejszym rozmiarzeod pon. proteinki....

A ja wlasnie koncze tydzien protein - co ciekawe spadłam tylko 1kg do 92.4
Ale nie mam zamiaru sie złamać - bede twarda i dam rade... ;-)![]()