reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

kilolek super wyglądasz :) , a w jaki rozmiar teraz wchodzisz??
42 (a nosiłam juz 48) ale przez brzuch nie w kazde 42 sie mieszcze

dzś mimo ciasteczka i pol ogórka -700 :D
obkupiłam już lodówkę w warzywka i czekam tylko do jutra z mega wyżerą :D
no i serniczek!!

reklama
42 (a nosiłam juz 48) ale przez brzuch nie w kazde 42 sie mieszcze

dzś mimo ciasteczka i pol ogórka -700 :D
obkupiłam już lodówkę w warzywka i czekam tylko do jutra z mega wyżerą :D
no i serniczek!!
to super :))))
pamiętam właśnie jak po ciąży rozmawiałyśmy o rozmiarach ubrań ;) ,jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem :)

-300 :d
ale dziś podjadlam ciasteczek niestety :((( jutro nie wchodzę na wagę. Weekendy sa moją zmorą, za dużo mam czasu

Kikolek - ja też mam problemy w weekendy szczególnie jak nie ma pogody i na tyłku siedzę ;-) jak jest pogoda to się lata po dworzu za kobitkami i tak o żarciu się nie myśli.

Wow kilolek , ale jestes juz blisko:tak: naprawde super

Za to mnie mozecie okrzyczeć , bo poszalałam , obżarłam się niesamowicie... ale dziś proteinki:zawstydzona/y:

no i mi przybyło cholerka, niespodziewanie dużo jak na 3 ciastka i popróbowanie przy doprawianiu mężowego obiadu :/ może @ się zbliża (nie pamiętam kiedy to powinno być). Na razie nie zmieniam suwaka, bo tak ładnie wygląda :D nacieszę się nim do wieczora

kilolek nie zmieniaj w ogole ;) przeciez zaraz znowu bedzie tak samo jak na suwaczku albo i mniej ;) jak bedzie mniej to zmienisz ;
ten wzrost to na pewno przez @:tak:
martolinka e tam, krzyczec nie bedziemy:-p
po dzisiejszych proteinkach bedzie ok :) ja tez dzisiaj P bo tez sie wczoraj obzarlam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry