_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
justa a czy i ja mogłabym mieć wgląd do Twojego pamietniczka
wogóle .... nie wiem jak namówić D na tego dukana
wogóle .... nie wiem jak namówić D na tego dukana

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzis na śniadanko kawa +mleko 0.5% do tego owsianka pycha 

na obiad mam rybkę 

a na kolację kupiłam sobie makrelę 
i juz mi pachnie 

na przegryzki mam jogurt naturalny i tu pytanie mam jogurt nturalny activia bardzo go lubię ale on ma 4%tłuszczu może on być czy nie bardzo

ale będą na jutro

ale jak dziś robiłam Julce do szkoły śniadanko bułeczki maślane to slinotok mnie rawie udusił

a teraz można nawet tam patelnę kupić którą szczerze polecam bo sama nabyłam 

;-)

no i ja niestety po porodzie mi jeszcze sporo zostalo wiec długa moja droga do sukcesu 5 sierpnia w dniu porodu wazlam 94kg 15 kg udalo sie zgubic ale cała reszta jeszcze zostala wiec jeszcze z 15 by sie zdalo wcale bym sie nie obraziła

jakby pan Dukan pomogl zgubic te 15 kg 

bedzie chojny dla mnie czy nie 

kazdy kg cieszy :-):-):-)ja tez bede sie cieszyc 

hej laski
widze ze jest kjuz nas tu troche :-):-):-)
Aleksia ja zaczynam jak tylko @ mi sie skonczy wiec ciezko mi powiedziec ale juz produkty próbuje od dwóch dni i sa takie co mi nawet smakujano i ja niestety po porodzie mi jeszcze sporo zostalo wiec długa moja droga do sukcesu 5 sierpnia w dniu porodu wazlam 94kg 15 kg udalo sie zgubic ale cała reszta jeszcze zostala wiec jeszcze z 15 by sie zdalo wcale bym sie nie obraziła
jakby pan Dukan pomogl zgubic te 15 kg
bedzie chojny dla mnie czy nie
a tobie skonczyla sie juz @
Justa dzieki z awyklad o otrebach nie wiedzialam ze one takie skomplikowane jedne moga działac inne nie
Malinka i jak u ciebie idziekazdy kg cieszy :-):-):-)ja tez bede sie cieszyc
![]()

Ja od wrzesnia stracilam 9kg 

i to bez pierwszej fazy
na dodatek na wyrywki, jak bym sie bardzziej przylożyła to moze by szybciej spadało 

Ja za nim nie raz tęsknię.
Zwłaszcza za jedzonkiem dukanowskim.;-)