Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny
Gosiu to gratulacjea jaki masz wzrost ?
Chyba dążymy do podobnych wymiarów ;D
A ja dzisiaj 70,6 ale nie sugeruje się poki co tym tak bardzo. Zobacze w poniedziałek. Wtedy też przechodze na drugą faze, bo I będe już miała 5 dni. Wystarczy czy jeszcze ją pociągnąć? Tylko że już mam dość tych serków, jogurtów i jajek heh![]()
ale dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki z serem białym 0% do tego sos czosnkowy z czerwoną papryczką(przyprawa) było super ostre.
Dzisiaj na obiad zrobie sobie mintaja... Można tak wogóle?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziewczyny mam jeszcze jeden problem a więc ... zaparcia ;/ straszneee ... Co mam zrobić?

Czytałam książke, czytałam
Jem otręby... 3 łyżki dziennie.
Ta dieta chyba nie dla mnie. Jakieś zawahania mam ... ;/
Mam ochote zjeśc szynke tylko że nigdzie nie moge znaleść takiej light ;/ mam ochote na chleb, na banana ;(

dobrze, że sa te dukanowe, bo inaczej to bym w ogóle nie wytrzymała
Jaka tęsknota.
Też się cieszę.
) czy ziemniaków.
No, ale słodycze... to chyba słabość każdej z nas.

;-) Od nadziewanych serem białym na słodko , po zapiekanki.;-) Jasmina na dukanie.blog
Gosiagro teraz idziemy łeb w łeb ;D wzajemnie się możemy motywować 
gratuluje
no ale mam nadzieje ze najpuzniej za 2 tygodnie bede miec 6 z przodu napewno sie pochwale jak taki dzien nastanie

tylko coraz trudniej z ta dieta wytrzyac no ale zobaczymy jak to dalej bedzie szlo

oby tylko nie przytyc