reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie,

my już po wekendzie u rodziców i teściów, nagrzeszyło się:zawstydzona/y:

Alusia - i jak tam?? ile jeszcze na uderzeniówce będziesz??

misiaula - co tam??:-):-)

patrycja - to kiedy zaczynasz?;-)

Iwcik
- już niedługo i 6 z przodu tez będzie:-) ładny masz rezultat jak do tej pory!

lidka_r - gratuluje 4 kg mniej i zdrówka!

reklama
Witam i ja :-):-)
Oczywiście w weekend grzeszki były, bo i cukierki czekoladowe i faworki :tak::tak:
ale waga stoi więc źle nie jest a od dzisiaj jeszcze na same P przechodzę to już całkiem źle nie jest, no i może wreszcie w tym tyg @ się doczekam :confused::confused: bo tabsy się skończyły :tak::tak::tak:
A co do Dukana to ja razem z nim chcę się nauczyć jedzenia pełnych posiłków bez podjadania, myślę że to pomoże mi na przyszłość uniknąć problemów związanych z przybieraniem na wadze :tak::tak:

Jestem

Chce dunkanowac dalej, dzieki temu blogowi Jasminy !!
No normalnie masaakra!!
Kupa dobrej roboty!!!

Tylko musze sie narazie uporac z kilkoma sprawami i chudne dalej:)
Pozdrawiam

hej laski

no jak tam wasza dietka bo ja moge pochwalic sie niestety nadal tylko 10 kg spadkiem niestety przez ostatnie dni przez chorobe nagrzeszyłam i waga sie zbuntowała mam jakis przestoj czy co .......wkurzajacy no ale trudno....goraczka katar kaszel moj i synka mnie dobijał no i grzeszyło sie z nerwów :(((((((((((( no ale jutro zaczynam proteinki wiec mam nadzieje ze waga ruszy znowu i przeprosi sie ze mna heeeeeeee:)))))))))))
a u was jak dziewczyny pochwalcie sie:))))))))

U mnie tez waga stoi, czym winie ciagle chorobska ostatnio.
Naszczescie lato idzie(tu w szkocji) wiec chyba przestane wreszcie chorowac hihi
No ale troszkę pogrzeszylam.
Ale obiecuje juz jestem na dobrej drodze:)

Cześć Dziewczyny
Przepraszam za chwilową nieobecność ale zmarł mi najukochańszy wujek no i 3 dni był w Jeleniej Górze m.in na pogrzebie.
Niestety z dukana musiałam zrezygnować ale od dzisiaj znowu zaczynam i teraz mam zamiar wytrwać bo kurcze spojrzeć na siebie nie moge w lustrze.

Gosiagro co tam u Ciebie? :)
Anaconda a jak u Ciebie ? ;)
Justyna a u Ciebie?

Iwcia , misialula zdrówka Wam życze :)

cześć dziewczyny,

no u mnie tez stoi:baffled::baffled: ale jak się człowiek w weekend objadał to teraz będę stać tydzień:shocked2::shocked2::dry::dry::baffled: dziś zaczynam proteinki może się ruszy!

czesc dziewczyny dostalam namiary od Iwcik i chcialabym sie do Was przylaczyc wprawdzie jeszcze nie jestem na diecie na razie robie przymiarki od 9 marca czyli dokladnie wtedy kiedy moja mala skonczy rok zaczynam Diukana jestem bojowo nastawiona i moj ambitny plan to -15 kg mysle ze mi sie uda i Wy mi troszke w tym pomozecie w grupie zawsze razniej...mam nadzieje ze bede mogla liczyc na Wasza pomoc i wsparcie:tak::tak::tak:

pozdrawiam;-);-)

No to ja też się odzywam, waga wynosi 56,8kg ale dzisiaj pofolgowałam na maksa zjadłam 2 pączki, tackę faworków i kilka ciastek kokosowych, do tego po 2 m-cach @ zawitała tak więc u mnie chyba będzie teraz miesięczny zastój :szok::szok::-D:-D

reklama
No to ja też się odzywam, waga wynosi 56,8kg ale dzisiaj pofolgowałam na maksa zjadłam 2 pączki, tackę faworków i kilka ciastek kokosowych, do tego po 2 m-cach @ zawitała tak więc u mnie chyba będzie teraz miesięczny zastój :szok::szok::-D:-D

ja też sobie dzisiaj na pączki pozwoliłam:-D:-D:zawstydzona/y:

czesc dziewczyny dostalam namiary od Iwcik i chcialabym sie do Was przylaczyc wprawdzie jeszcze nie jestem na diecie na razie robie przymiarki od 9 marca czyli dokladnie wtedy kiedy moja mala skonczy rok zaczynam Diukana jestem bojowo nastawiona i moj ambitny plan to -15 kg mysle ze mi sie uda i Wy mi troszke w tym pomozecie w grupie zawsze razniej...mam nadzieje ze bede mogla liczyc na Wasza pomoc i wsparcie:tak::tak::tak:

pozdrawiam;-);-)

witaj, pewnie w grupie raźniej! Trzymam kciuki za powodzenie! To planujesz schudnąć tyle co ja:-), ja już w połowie drogi;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry