reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gosia no to u ciebie tez juz sporo poszło , od kiedy ty zaczełas ??/ , ja suwaczka nie robie bo wpisujac wage od jakiej zaczełam to az strach bierze hee

Lidka kurcze jak ja bym chciala wazyc te 56kg i napewno juz bym sie nie odchudzala , ty chyba oszalałas co ty chcesz miec niedowage, czy co????? ja prawidlowo powinnam wazyc 60kg i jak osiagne wage 65 to juz bede skakac z radosci a ponizej to zobacze jaka bedzie moja motywacja heeeeeeee ciekawe jak dlugo jeszcze pociagne bo idzie do lata a wiadomo lody hmmmmmm kto se je odmówi haaaaaaaaaaaa

reklama
Gosia no to u ciebie tez juz sporo poszło , od kiedy ty zaczełas ??/ , ja suwaczka nie robie bo wpisujac wage od jakiej zaczełam to az strach bierze hee

ja na diecie już 2 m-ce i zaczynam trzeci, ogólnie zadowolona jestem, a to że waga stoi to już wina moich grzeszków:zawstydzona/y:

też bym chciała 56 ważyć <marzy>

hej laski u mnie waga znów stoi od wczoraj PW sie zaczeło no i do bani :-(nie lubie jak waga sie zatrzymuje jak spada to jest oki no i jeszcze zblizajaca sie @ wkurza mnie :wściekła/y:

hej laski u mnie waga znów stoi od wczoraj PW sie zaczeło no i do bani :-(nie lubie jak waga sie zatrzymuje jak spada to jest oki no i jeszcze zblizajaca sie @ wkurza mnie :wściekła/y:

ja też na PW i stoi, stoi, stoi:wściekła/y::wściekła/y:

hej, dziewczyny dołanczam się do was - podobno w grupie łatwiej :)

witaj:-D
napisz coś więcej:) jak długo już jesteś na diecie i ile chcesz schudnąć?

Hej dziewczyny :) ja odpadam z dukana..to nie dla mnie..poczytalam i obciaza ona watrobe oraz nerki...a ja je potrzebuje...wybieram nadal moja diete...walcze..nie poddaje sie...raz spada,potem wraca ale najwazniejsze ze nie przekraczam granicy ;-) :-D zakupilma wczoraj zapas wody niegazowanej w butelkach 2 litry-cel wypijac jedna dziennie ;) no i wdze ze jak przebywam wiecej poza domem to mniej jem i mniej jestem glodna...a wiec teraz postaram sie szybciej wykonywac prace i wiecej czasu spedzac z corka poza domem ;)))) pozdrawiam

Witam i ja :-):-):-)
A u mnie pomału w dół, ważę już 56,5kg a teraz jestem na P+W więc waga stanęła ale jestem dobrej myśli :tak::tak::tak:

Hey
Przepraszam was, ale nie mam jak nadrobic, a i czasu brak na napisanie posta.

U mnie przeprowadzkowo z dzieciatkiem, urwiskiem malym.

co sie stało z blogiem jasminy??
moge poprosic haslo?
please

pozdrawiam dunkanki!

Witajcie!
Jakiś czas temu pojawiłam się tutaj z zamiarem odchudzenia męża. Udało się mu zrzucić 7 kg. Niestety,ze względu na stan jego zdrowia musiał zrezygnować z tej diety:-(.
Ale za to JA w końcu zaczęłam się dietować. Skończyłam karmienie piersią, najadłam sie wszystkich "grzesznych" frykasów i rozpoczęłam moją przygodę z Dukanem.
Obecnie jestem w II fazie(dzisiaj jest mój ostatni dzień PW). W I fazie schudłam... 4 kg. Nie wiem,czy to dużo,czy nie. Teraz przez 5 dni waga stoi. Jutro zaczynam 5 dni protein,to może znów się coś ruszy:-).
Startowałam z 70 kg,a moim marzeniem jest 55 kg.
Justa wszystkie tak chwalą Twojego bloga.... Mogę mieć do niego dostęp? Będę wdzięczna...

reklama
Cześć Dziewczyny.
Wróciłam po tygodniu nieobecności i nie trzymaniu się diety.
Miałam mały wypadek... spadłam ze schodów i złamałam sobie ręke i miałam wstrząs mózgu ale już żyje ;)

Od dzisiaj wróce na dobra drogee ;)
I tez poprosze dostep na blog ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.