reklama

Odchudzamy się :))

reklama
Mamina i co dostałaś jakąś sensowną dietę czy nie bardzo?
Może sama się skuszę?
Ja od porodu stoję na wadze ale mam wrażenie, że brzuch to mi rośnie z nie spada...:-D

Kolejny dzień przed nami :-)

Dzisiaj nie wytrzymałam i weszłam na wagę. W ciągu 7dni schudłam 2 kg :-) Może nie dużo, ale ważne że w ogóle :tak: Gdybym tak chudła tyle co tydzień, to byłabym zadowolona, i o efekt jojo trudniej :-) Zresztą dziwię się ze nie przytyłam...tyle jem :szok: :-D:-D

korci mnie ta dieta dukana,bo wiem ze sie ladnie chudnie tylko boje sie jej troche. tu jest taki artykul o niej i nie wyglada to dobrze
Wady Diety Białkowej | Zapoznaj Się Z Niebezpieczeństwami

ja to chyba jednak bede stosowac MŻ;) czyli 1000 kcal...najtansza dieta bo jem co chce a chudne i nie wydaje kupy kasy tyle ze musze czekac do konca karmienia a ja juz sie patrzec na siebie nie moge. od tygodnia robie brzuszki znowu ale zaczela mnie dzisiaj blizna palic wiec chybasoebie daruje jeszcze na jakis czas:/

A ja mimo ze kg po ciazy nie zostały do idealnej wagi tez mi daleko tak wiec podpinam sie pod watek ;)

Waga przed ciążą: 63kg
Waga na dzień porodu : 75kg
Waga na dziś 60 kg
Waga do której dąze 53/4 kg
Wzrost: 1.67
Do zrzucenia 6 kg

Jak to zrobie to nie wiem po weekendzie zaczynam ostro cwiczyc... co do jedzenia niestety mam malo czasu na jedzenie co nie jest dobre... no i nie moge jesc bialka bo maly ma nietolerancje laktozy...Waga od 7 tyg stoi w miejscu - zatrzymala sie 3 tyg po porodzie mimo ze karmie piersia. Nie jest zle...przeraza mnie troche skora na brzuchu i celullit ;//

Ja dzisiaj też się ważyłam. Waga 66 kg czyli ok -2 kg w ciągu tygodnia. Ja zamiast pieczywa jem dużooo zupy. Marcel musi codziennie zjeśc zupkę na obiad więc gotuję wielki gar i tak sobie podjadam.

reklama
byłam wczoraj u gina i zaskoczył mnie tekstem że już od dawna mogę ćwiczyć nawet jak jestem po cesarce a ja się bałam :(
no i się nie zważyłam :((, nie wiem ile ważę :((
je też jem mało ale ja nie karmię piersią !!! najgorsze jest to że mało piję wody !! a to najważniejsze przy odchudzaniu nioo i nie zjadam śniadania do 30 min po wstaniu co też jest ważne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry