• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

reklama
Gosiu a nie mówiłam, że dasz radę!;-) Idziesz jak burza, naprawdę rewelacyjnie Ci idzie:tak: Trzymam kciuki za dalsze sukcesy:tak:

Agusia dawaj, dawaj... dasz radę!:tak: Nie ma to jak rada kogoś, kto sam się nie może zebrać już od dawna:sorry2:

Madzix i Tycia a Wy jak tam?:-)

Wolfia no to kiedy startujesz ?????może od niedzieli bo mi niedzielne ważenie najbardziej pasuje ;) umawiamy się na -1kg do następnej niedzieli ? ;) :P

czekam na potwierdzenie tak czy nie ;) bo Madzix coś nie pisze i mi motywacja znowu spadła jak jestem z tym sama ;)

weszłam na wagę dopiero wczoraj ...dobiłam w końcu do 76(zeszły te 3 kg nadmiaru w końcu) a nawet lepiej 75:cool2: jestem ciekawa czy waga po świetach bedzie taka sama :rofl2:

przymierzyłam spodnie z przed odchudzania....szok :szok::szok: mieszczę się w jedna nogawke...jak sie odwaze to zrobie zdjęcie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry