Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
musze stworzyc nowy suwaczek
drugi etap rozpoczety -1kg;-)![]()
Kobito jak to robisz?????

Gratki!!! Wygląda na to, że szybciej się pozbędziesz swoich kg, niż ja moich 5-ciu z którymi kompletnie sobie nie radzę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musze stworzyc nowy suwaczek
drugi etap rozpoczety -1kg;-)![]()

Gratki!!! Wygląda na to, że szybciej się pozbędziesz swoich kg, niż ja moich 5-ciu z którymi kompletnie sobie nie radzę 
(w sierpniu był 50;-):-))
)
wody
oj ja tez walcze z 5 bezskutecznie wogole nie nadaje sie na rzadne diety a na cwiczenia jestem za leniwaKobito jak to robisz?????Gratki!!! Wygląda na to, że szybciej się pozbędziesz swoich kg, niż ja moich 5-ciu z którymi kompletnie sobie nie radzę
![]()

oj ja tez walcze z 5 bezskutecznie wogole nie nadaje sie na rzadne diety a na cwiczenia jestem za leniwa![]()
jakos mało motywacji mam i mało silnej woli... troche sie ograniczyłam ze słodyczami i nie jem kolacji, ale waga stoi jak wryta

od wczoraj nie jem kolacji ani ziemniaków ryży makoronów i na śniadanie jedna cienka kromke chleba koniec koniec koniec
UWAGA UWAGA UWAGA zaczynam walke z moją słoninąod wczoraj nie jem kolacji ani ziemniaków ryży makoronów i na śniadanie jedna cienka kromke chleba koniec koniec koniec
ciekawe jak długo może zmuszę się do robienia kilku ćwiczeń ale nie liczę na to mój Pan Leń urusł do mega rozmiarów. kiedys jak bylam mala to moja mama kazala mi lepepic ludzika z plasteliny i zamykac do szczelnie w słoiku bo to był mój ŚMIERDZĄCY LEŃ może powinnam go ulepic![]()

a lep

UWAGA UWAGA UWAGA zaczynam walke z moją słoninąod wczoraj nie jem kolacji ani ziemniaków ryży makoronów i na śniadanie jedna cienka kromke chleba koniec koniec koniec
ciekawe jak długo może zmuszę się do robienia kilku ćwiczeń ale nie liczę na to mój Pan Leń urusł do mega rozmiarów. kiedys jak bylam mala to moja mama kazala mi lepepic ludzika z plasteliny i zamykac do szczelnie w słoiku bo to był mój ŚMIERDZĄCY LEŃ może powinnam go ulepic![]()