• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy się

reklama
Tycia, AgusiA GRATULACJE.

JA od wczoraj znow na diecie plaz poludniwych (hi hi). MAm nadzieje ze i tym razem efekty beda. Zamiast tej diety to powinnam pocwiczyc, ale mi sie nie chce.

Gratki dziewczynki utraty kg:-)
U mnie kolejny kg w dół (czyli w sumie -2 kg) i tak z wagi wyjściowej 65 kg po świętach waga pokazuje 63 :-)
Jednak te aerobiki i baseny na coś się przydają:tak:

no to witaj w klubie:-), ja też od wczoraj na SB, bo inaczej chyba te kg się nie zgubią same, a podobnie jak karola04 nienawidzę się pocić:rofl2:

A ja uwielbiałam szybki aerobik,kiedy moge dac z siebie wszystko!!! :tak:.Jeszcze troche Konrad podrosnie,albo Jackowi cos sie zmieni w pracy,to wroce na cwiczenia:tak:

Agusia i Matylda gratulacje!!!:rofl2: Miska i Karolcia powodzenia!:tak::-)

Gratulacje dziewczyny! Jestem pełna podziwu bo mi jakoś brak sił i mobilizacji. Ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na jedzenie, dużo stresów więc może dzięki temu troszkę zrzucę ;)
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/

reklama
No to gratuluje dziewczyny samozaparcia:-):tak: i checi.

A ja tak strasznie chce przytyć :((((((((((((((((((( ze codziennie o tym myślę i ani pół kilo wiecej, chce wrocic do starej wagi!!!:wściekła/y: do 50 kg!!!!

nawet jem 2 pączki dziennie(jako dodatek) i nic :no:

...zdesperowana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry