rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
timka wiem wiem, że to maluch wyciąga ze nnie te nadmiary tłuszczu
i jestem wdzięczna
i wszystko inne mamy pod kontrolą :-)
i jestem wdzięcznai wszystko inne mamy pod kontrolą :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i jestem wdzięcznaAle jakie to zagrożenie dla zawartości wapnia w organizmie - uzupełniaj to suplementami i kontroluj uzębienie, bo to pierwsze pada.

w ciągu ostatniego miesiąca, no może półtora, 5 zębów do leczenia i to porządnego...a takie zawsze miałam zdrowe...tylko nie wiem dlaczego - bo nie karmię piersią....tylko miesiąc mi sie udało

Ale chyba Twój Robert dosyc długo pracuje. Czyżbyś miała jakiegoś przystojnego listonosza?;-)Kochaj się jak najczęściej. Seks to bardzo dobry i przyjemny sposób na spalanie tkanki tłuszczowej no i partner będzie zachwycony. Zebrałam tu chyba najważniejsze porady, które mogą być przydatne. Wykorzystaj je w walce z kilogramami, a na efekty nie trzeba będzie długo czekać.
no to ja zaczynam 50 razy dziennie
Jak schudnąć, czyli garść podpowiedzi - On i ona - INTERIA 360
Ale chyba Twój Robert dosyc długo pracuje. Czyżbyś miała jakiegoś przystojnego listonosza?;-)

a od czego jest noc
napewno będzie miec siły do pracy 
Ale czy Ty będziesz miała siły potem zajmować się dzieckiema od czego jest noc
napewno będzie miec siły do pracy
![]()
;-)
Chętnie przyjmę kilka kilogramów,bo "wieszak"ze mnie się zrobił.![]()