reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odchudzamy się

reklama
Ale jakie to zagrożenie dla zawartości wapnia w organizmie - uzupełniaj to suplementami i kontroluj uzębienie, bo to pierwsze pada.

Ja coś o tym wiem najlepiej chyba...wapń jest u mnie w ilościach minimalnych...wszystko mnie boli, kości, w stawach co dzień ogromny ból, muszę się nieźle napracować zanim wszystko rozruszam....a zęby posypały mi się najbardziej...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w ciągu ostatniego miesiąca, no może półtora, 5 zębów do leczenia i to porządnego...a takie zawsze miałam zdrowe...tylko nie wiem dlaczego - bo nie karmię piersią....tylko miesiąc mi sie udało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mysia, w ciąży też dziecko zciąga z mamy bardzo dużo wapnia. Poza tym pamiętam, że bardzo kiepsko jadłaś po urodzeniu małego przez okres karmienia i organizm zwyczajnie się odwapnił.
Mi też po starszakach bardzo poleciały zęby (3 ciąże rok po roku zrobiły swoje). Dlatego w tej ciąży bardzo dbałam, żeby zjadać odpowiednią porcję wapnia, teraz karmię i cały czas łykam wapń (400 jonów wapnia codziennie) a i tak już 2 zęby miałam do roboty.

Kochaj się jak najczęściej. Seks to bardzo dobry i przyjemny sposób na spalanie tkanki tłuszczowej no i partner będzie zachwycony. Zebrałam tu chyba najważniejsze porady, które mogą być przydatne. Wykorzystaj je w walce z kilogramami, a na efekty nie trzeba będzie długo czekać.

no to ja zaczynam 50 razy dziennie :tak:

Jak schudnąć, czyli garść podpowiedzi - On i ona - INTERIA 360

Kochaj się jak najczęściej. Seks to bardzo dobry i przyjemny sposób na spalanie tkanki tłuszczowej no i partner będzie zachwycony. Zebrałam tu chyba najważniejsze porady, które mogą być przydatne. Wykorzystaj je w walce z kilogramami, a na efekty nie trzeba będzie długo czekać.

no to ja zaczynam 50 razy dziennie :tak:

Jak schudnąć, czyli garść podpowiedzi - On i ona - INTERIA 360
Ale chyba Twój Robert dosyc długo pracuje. Czyżbyś miała jakiegoś przystojnego listonosza?;-)

mi tez odchudzanie nie wychodzi:tak:ciekawe czemu:-Dmoze przez te tony slodyczy co wcinam:zawstydzona/y:
ale kupilam sobie steper i chodze teraz codziennie(no prawie codziennie) :-)mam nadzieje ze zejdzie z 3 kg bo wecej nie trzeba;-)

reklama
Do góry