reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
Tycia, AgusiA GRATULACJE.

JA od wczoraj znow na diecie plaz poludniwych (hi hi). MAm nadzieje ze i tym razem efekty beda. Zamiast tej diety to powinnam pocwiczyc, ale mi sie nie chce.

Gratki dziewczynki utraty kg:-)
U mnie kolejny kg w dół (czyli w sumie -2 kg) i tak z wagi wyjściowej 65 kg po świętach waga pokazuje 63 :-)
Jednak te aerobiki i baseny na coś się przydają:tak:

Tycia, AgusiA GRATULACJE.

JA od wczoraj znow na diecie plaz poludniwych (hi hi). MAm nadzieje ze i tym razem efekty beda. Zamiast tej diety to powinnam pocwiczyc, ale mi sie nie chce.
no to witaj w klubie:-), ja też od wczoraj na SB, bo inaczej chyba te kg się nie zgubią same, a podobnie jak karola04 nienawidzę się pocić:rofl2:

no to witaj w klubie:-), ja też od wczoraj na SB, bo inaczej chyba te kg się nie zgubią same, a podobnie jak karola04 nienawidzę się pocić:rofl2:

A ja uwielbiałam szybki aerobik,kiedy moge dac z siebie wszystko!!! :tak:.Jeszcze troche Konrad podrosnie,albo Jackowi cos sie zmieni w pracy,to wroce na cwiczenia:tak:

Agusia i Matylda gratulacje!!!:rofl2: Miska i Karolcia powodzenia!:tak::-)

Aerobik w wodzie bardzo przyjemny,ale jednak wole sie pocic;-):-D.
Zreszta nie umiem plywac i nosze soczewki:ninja2:

Gratulacje dziewczyny! Jestem pełna podziwu bo mi jakoś brak sił i mobilizacji. Ale ostatnio mam tyle na głowie, że nie mam czasu na jedzenie, dużo stresów więc może dzięki temu troszkę zrzucę ;)
Miśka i karolina czy Wy stosujecie konkretne przepisy z SB? Czy tylko ogólne zasady tej diety? Dla mnie zawsze żywienie się wg jakiejś z góry ustalonej tabelki było nie do przebrnięcia :/

reklama
No to gratuluje dziewczyny samozaparcia:-):tak: i checi.

A ja tak strasznie chce przytyć :((((((((((((((((((( ze codziennie o tym myślę i ani pół kilo wiecej, chce wrocic do starej wagi!!!:wściekła/y: do 50 kg!!!!

nawet jem 2 pączki dziennie(jako dodatek) i nic :no:

...zdesperowana

Do góry