Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można rozgrzewać zatoki czyli smarować zatoki Amolem. Ja smaruje skronie, szyje ,za uszami Amolem i ubieram czapkę aby głowę rozgrzać. Klade się spac i po bólu...a co pisze w ulotce? z tego co pamiętam to przy tabletkach które brałam, w tych pierwszych dniach po @ pisało, że istnieje szansa zajścia w ciąże i należy skontaktować się z lekarzem.
a ja mam pytanie to przeziębionych Mamusiek, u mnie zaczęło się od zapalenia gardła ale poszło na zatoki, ma któraś z Was pomysł jak uśmierzyć ból i ''przeczyścić'' je? mogę robić inhalacje z wody z solą albo używać wody morskiej?
Zazrdroszcze.mnie mecza okrropne mdłości i zgaga do tego zawroty glowyJa na razie mogłabym przesypiać całe dnie (co oczywiście w weekendy uskuteczniam) a poza tym to na razie nic. Staram się nie myśleć że to może oznaczać, że coś jest nie tak...
A nie mdli Cie?ja mam tak, ze jestem glodna a nie mogę na jedzenie patrzec pomagają mi wtedy jedynie owoceBól piersi, głód i senność mnie męczy, ale to miłe męczenie
Poza tym strasznie zimne stopy mam!![]()
Nie mdli, myślę, że to jeszcze za wcześnie.A nie mdli Cie?ja mam tak, ze jestem glodna a nie mogę na jedzenie patrzec pomagają mi wtedy jedynie owoce