Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie zapomniałam o tymNie sugeruj się normami przy wynikach, ogromna większość laboratoriów stosuje uśrednione normy (czyli mężczyzna, kobieta, średni wiek). Nie jestem lekarzem ale nie widzę w tych wynikach nic szokującego.
Zwróć uwagę na to, że obniżony jest ich procentowy udział, ilościowo są w normie. Mój wcześniak ma neutropenię i neutrofile na poziomie pół tysiąca. Tutaj naprawdę nic nie wygląda źle.W sumie zapomniałam o tymfakt ale te neutrofity ma bardzo niskie
A, racja, zapomniałam o tym. @Carola320 zrób edycję postu i zakryj swój pesel.Kochana ja bym jeszcze pesel na Twoim miejscu zamalowała.
To żelazo nie jest za wysokie, dla 10 miesięcznego dziecka norma jest do 185.Nie masz się czym martwić. Normy , które masz podane nie są dostosowane do takich maluszków. Mam dwie małe córy, jedna 2.5 roku , druga 4 latka. Przynajmniej raz na 3 miesiące robię im rutynową kontrolę badań. Przy pierwszych wynikach tak się strasznie stresowałam ,bo miałam pozaznaczane za wysokie i za niskie normy,a okazało się , że maluchy mają zupełnie inne tabelki. Jedyne co to żelazo ma troszkę za wysokie. Żadnego stanu zapalnego (CRP) organiźmie nie ma. Głowa do góry i odpuść ,bo jest wszystko w porządku. Pozdrawiam![]()