reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Dziewczyny, jeśli ktoś by był zainteresowany paputkami, to dajcie znać. Bo jak nie, to wrzucę je na ogólną giełdę, no ale najpierw chcę Was popytać :)

Kolczyki decu 5 zł para
dsc05694n.jpg
By bodzinka at 2011-11-18
dsc05691rv.jpg

dsc05690m.jpg

dsc05686z.jpg

dsc05685j.jpg

dsc05684i.jpg

dsc05683l.jpg

Czasć dziewczyny,

Mam do sprzedania bardzo dużo ciuszków po moich dziewczynkach, wszystkie w stanie bardzo dobrym i idealnym. Wszytkie zakupione w Angli, renomowanych firm Disney, Next, Mothercare, Mamas n Papas, George, GAP, TU i inne. Bardzo duzo z ciuszkow ktore wystawiam dziewczynki nie zdazyly nawet zalozyc ( mieszkalam przez 6 lat w Angli i dostalam ogrom prezentow w postaci ciuszkow od znajomych ).
Ciuszki wystawiam na allegro, na licytacje BCM od 5 zl, bardzo duzo podwojnych ciuszkow takze serdecznie zapraszam, mam nadziej ze znajdziecie cos dla siebie, oto link:

Moje dziewczynki maja teraz 6 miesiecy, wiec aukcje na pewno beda uaktualniane i dodawane :) bo mam mnostwo rzeczy, ktorych chetnie sie pozbede, a naprawde warto bo sa to ciuszki pierwszej klasy.
Sprzedaje rowniez skompeltowane wyprawki po 40 sztuk ciuszkow o 9 zł BCM.

ZAPRASZAM !!!!!!
Moge oczywiscie sprzedać bądź wymienic coś poza allegro, prosze o wiadomość na priv.
Pozdrawiam !

a to niektore wystawione ciuszki :

ritunia chyba powinnaś to napisać na grudniówki 2011 bo jak twoje dziewczynki mają 6 m-cy a nasze dziacki roczek to raczej my powinnyśmy tobie sprzedawać chyba że czegoś nie zrozumiałam ;-)

reklama
100_2357.jpg
100_2355.jpg100_2356.jpg

a powyżej fotki zabawek po moich dziewczynach. Paulinka sie wybawiła Ala też i sprzedaję bo chce kupić nowe-a w zasadzie nową.
Globus i klasa jest w angielskiej wersji językowej ale i tak sprawia frajdę przy zabawie.
Dajcie znać jakbyście były zainteresowane.

Do góry