Może po weekendzie zmieni sie ekipa lekarzy i będą bardziej przychylni. Na obchodzie rano atakuj lekarzy może akurat się uda. 3 wywoływanie to juz chyba nie powinno mieć miejsca... plus tylko taki ze w szpitalu o 3stopniu referencyjnosci powinni być dobrzy specjaliści na zawołanie.
reklama
kamiliszek
Aktywna w BB
A tu praktycznie decyzje podejmowane na odległość i przekazywane przez położne. Muszę zaczac atakować lekarzyMoże po weekendzie zmieni sie ekipa lekarzy i będą bardziej przychylni. Na obchodzie rano atakuj lekarzy może akurat się uda. 3 wywoływanie to juz chyba nie powinno mieć miejsca... plus tylko taki ze w szpitalu o 3stopniu referencyjnosci powinni być dobrzy specjaliści na zawołanie.

Bardzo Ci wspolczujeZ tego co wiem to po nie udanej indukcji porodu (w moim przypadku już 2 razy) powinna zostać wykonana cesarka. Skurcze były, ale bez rozwarcia. Czasami czuję się jak królik doświadczalny![]()

Powiem Ci że mieszkam w Holandii i tutaj bez problemu robią cc na życzenie, w Pl kobieta nie ma tego przywileju, a powinnaWspomniałam dzisiaj coś o cesarce to tylko zostałam obrzucona złym spojrzeniem. Nie wiem dlaczego tak uparli się na poród naturalny.

@kamiliszek co u Was słychać? Miałaś dziś kolejną próbę wywołania? Czy może udało sie przekonać lekarzy do CC?
blanny
Fanka BB :)
Może brak odzewu znaczy, że już po@kamiliszek co u Was słychać? Miałaś dziś kolejną próbę wywołania? Czy może udało sie przekonać lekarzy do CC?
@kamiliszek współczuję i tego poczucia niepewności, i wymeczenia próbowali wywołania porodu
kamiliszek
Aktywna w BB
3 raz kazali brać oksytocynę i w połowie doktorka stwierdziła że jednak już za długo i dużo się męczyłam więc czas na cesarkę. Można? Można! Synek urodził się zdrowy, 50 cm, 3120 g. 10 punktów na 10Może brak odzewu znaczy, że już po
@kamiliszek współczuję i tego poczucia niepewności, i wymeczenia próbowali wywołania porodu![]()

olka11135
3 raz kazali brać oksytocynę i w połowie doktorka stwierdziła że jednak już za długo i dużo się męczyłam więc czas na cesarkę. Można? Można! Synek urodził się zdrowy, 50 cm, 3120 g. 10 punktów na 10dziękuję że byłyście ze mną
![]()
Gratulacje!
KatJak
@kamiliszek gratulacje 
Kochana a powiedz w jakiś sposób odeszły Ci wody ? W sensie od razu tak dużo czy raczej tak się sączyły ? Pytam ponieważ zauważyłam że jest to dość powszechny problem i sama się boje żebym tego nie przeoczyła w jakiś sposób a jestem w 34 TC.

Kochana a powiedz w jakiś sposób odeszły Ci wody ? W sensie od razu tak dużo czy raczej tak się sączyły ? Pytam ponieważ zauważyłam że jest to dość powszechny problem i sama się boje żebym tego nie przeoczyła w jakiś sposób a jestem w 34 TC.
reklama
@kamiliszek świetnie gratuluję [emoji173] teraz życze jak najwięcej przespanych nocy [emoji847]
@KatJak miałyśmy z kamiliszek bardzo podobne sytuacje. U mnie chlusnęło wieczorem w łóżku, relaks dzien lenia miałam wtedy, więc nie przemęczyłam się czy coś. Pózniej już się sączyły bo bylo ich poprostu mało.
@KatJak miałyśmy z kamiliszek bardzo podobne sytuacje. U mnie chlusnęło wieczorem w łóżku, relaks dzien lenia miałam wtedy, więc nie przemęczyłam się czy coś. Pózniej już się sączyły bo bylo ich poprostu mało.