• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odejście wód płodowych w 35 tygodniu

@kamiliszek gratulacje 💙
Kochana a powiedz w jakiś sposób odeszły Ci wody ? W sensie od razu tak dużo czy raczej tak się sączyły ? Pytam ponieważ zauważyłam że jest to dość powszechny problem i sama się boje żebym tego nie przeoczyła w jakiś sposób a jestem w 34 TC.
Korzystając z toalety poczułam jak cieknie coś ciepłego. Wiadomo, pomyślałam że to mocz bo to przecież się zdążą. Jednak nagle wyciskanie przybrało na wadze i było tego coraz więcej. Jednak kulminacyjny moment nastał przed samymi drzwiami szpitala. Wtedy to wody mnie zalały. W każdym przypadku może to i naczej wyglądać i inaczej możesz odczuć ale napewno zauważysz że to wody, czego Ci nie życzę na takim etapie ciąży

reklama
Korzystając z toalety poczułam jak cieknie coś ciepłego. Wiadomo, pomyślałam że to mocz bo to przecież się zdążą. Jednak nagle wyciskanie przybrało na wadze i było tego coraz więcej. Jednak kulminacyjny moment nastał przed samymi drzwiami szpitala. Wtedy to wody mnie zalały. W każdym przypadku może to i naczej wyglądać i inaczej możesz odczuć ale napewno zauważysz że to wody, czego Ci nie życzę na takim etapie ciąży
A powiedz jak się czujesz po CC? Bardzo obolała jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry