Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie nikt nie sprawdzał bety. Kosmowka odkleiła się dwa razy, leżałam i się nie ruszałam. Potem były inne problemy, łożysko było nisko, pózniej przodowalo. Przestało pod koniec 32 tygodnia. Urodziłam zdrowe dziecko. Ale cała ciaza przeleżana. Zero gotowania i t d. Tylko łazienka i kanapa.Hej
Zwracam się z pytaniem do osób które miały problem z odklejającą się Kosmówka / krwiakiem podkosmowkowym czy zdarzyło się u was że przyrost Beta HCG znacznie zwolnił, był nieodpowiedni i dużo za mały, a mimo to wróciło wszystko do normy ?
A Nu i kosmowka się odkleiła ale u mnie bylo bicie serduszka na usgU mnie nikt nie sprawdzał bety. Kosmowka odkleiła się dwa razy, leżałam i się nie ruszałam. Potem były inne problemy, łożysko było nisko, pózniej przodowalo. Przestało pod koniec 32 tygodnia. Urodziłam zdrowe dziecko. Ale cała ciaza przeleżana. Zero gotowania i t d. Tylko łazienka i kanapa.
U mnie taka sama sytuacja... Dla osób niedowierzających to u mnie przy becie 2200 było widać serduszko.. Beta również wolno rośnie. Ciąża młodsza o tydzień niż OM. Liczne krwiaki, krwiak podkosmowkowy. Czekam na rozwój.. Tobie życzę powodzenia.Hej
Zwracam się z pytaniem do osób które miały problem z odklejającą się Kosmówka / krwiakiem podkosmowkowym czy zdarzyło się u was że przyrost Beta HCG znacznie zwolnił, był nieodpowiedni i dużo za mały, a mimo to wróciło wszystko do normy ?
Możesz nawet napisać,że beta wynosiła 1000 i było serduszko ale my niekoniecznie w to uwierzymy. Dla mnie to jest niemożliwe. Badalaś ja tylko raz?U mnie taka sama sytuacja... Dla osób niedowierzających to u mnie przy becie 2200 było widać serduszko.. Beta również wolno rośnie. Ciąża młodsza o tydzień niż OM. Liczne krwiaki, krwiak podkosmowkowy. Czekam na rozwój.. Tobie życzę powodzenia.