Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta badana co 48h?Wartościach początkowych 1500-2000 małe przyrosty na zasadzie nagłego zwolnienia przyrostu. I. Badanie 1600 II badanie 1850. Czy jest możliwość aby spowodowane było to odklejaniem się kosmówki
TakBeta badana co 48h?
Jak mam być szczera to na tym etapie nie wróży to nic dobrego. Tak btw, skąd teoria o odklejającej się kosmówce? Plamisz? I który to tc?
Historia jest długa, raczej nie wróży nic dobrego ale szukam odpowiedzi i wytłumaczenia na to co się dzieje wierząc w cuda.Jak mam być szczera to na tym etapie nie wróży to nic dobrego. Tak btw, skąd teoria o odklejającej się kosmówce? Plamisz? I który to tc?
20.09 ostatnia miesiączka. No aczykolkwiek lekarz pokazał mi USG, mam je nawet w domu i jest malutki zarodek 1.2mm. Lekarz stwierdził że młodszy o 2 tygodnie.Chyba nie kumam, muszę sobie to jakoś poukładać. Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? I jakim cudem przy becie 1850 jest zarodek? To nie jest możliwe, przy takich wartościach jest widoczny pęcherzyk ciążowy, nic więcej.
przy takiej becie nie ma mowy o zarodku... Chyba, że nie wiesz jaka była w danej chwili beta i to 1850 było już w trakcie czyszczenia...20.09 ostatnia miesiączka. No aczykolkwiek lekarz pokazał mi USG, mam je nawet w domu i jest malutki zarodek 1.2mm. Lekarz stwierdził że młodszy o 2 tygodnie.