asia.joanna
Fanka BB :)
Czyli tę wizytę z uwidocznionym zarodkiem miałaś w 5tc?Nie, nic o tym nie mówił więc nie, powiedział że za dwa tygodnie mam przyjść znowu że daje 40% szans że się ta ciąża uda, dodając że zarodek jest młodszy o dwa tygodnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli tę wizytę z uwidocznionym zarodkiem miałaś w 5tc?Nie, nic o tym nie mówił więc nie, powiedział że za dwa tygodnie mam przyjść znowu że daje 40% szans że się ta ciąża uda, dodając że zarodek jest młodszy o dwa tygodnie
Czyli tę wizytę z uwidocznionym zarodkiem miałaś w 5t
TakA możesz wrzucić to zdj ?
Jezu ja tu za nic nie dostrzegam zarodka.
To moje zdjęcie z 6+1 z uwidocznionym zarodkiem.
Też uważam, że niestety nic tutaj nie ma. A już na pewno nie przy takiej becieJezu ja tu za nic nie dostrzegam zarodka.
Żadna z nas nie przekona Cię do tego, co jest udowodnione naukowo, więc po prostu czekaj na wizytę.Zaznaczone jest krzyżykami.
Co by nie było w ciągu dwóch tygodni to wszystko to jeden wielki rollercoaster.. czekam na kolejne USG, licząc się już chyba tylko z najgorszym bo przy tak słabych przyrostach HCG nie może być dobrze ale dalej wierzę w cuda...
Dam znać w sobotę co wyszlo z USG
Wiesz co, nie chce też wchodzić w kompetencje lekarza,ale ja bym obstawiała,że to zarys pęcherzyka żółtkowego a na pewno nie zarodek. Fizycznie jest to po prostu niemożliwe.Zaznaczone jest krzyżykami.
Co by nie było w ciągu dwóch tygodni to wszystko to jeden wielki rollercoaster.. czekam na kolejne USG, licząc się już chyba tylko z najgorszym bo przy tak słabych przyrostach HCG nie może być dobrze ale dalej wierzę w cuda...
Dam znać w sobotę co wyszlo z USG
Wiesz co, nie chce też wchodzić w kompetencje lekarza,ale ja bym obstawiała,że to zarys pęcherzyka żółtkowego a na pewno nie zarodek. Fizycznie jest to po prostu niemożliwe.