reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odklejającą się Kosmówka

reklama

Załączniki

• received_2096097173870665.jpeg
    received_2096097173870665.jpeg
    37 KB · Wyświetleń: 111
Zaznaczone jest krzyżykami.

Co by nie było w ciągu dwóch tygodni to wszystko to jeden wielki rollercoaster.. czekam na kolejne USG, licząc się już chyba tylko z najgorszym bo przy tak słabych przyrostach HCG nie może być dobrze ale dalej wierzę w cuda...
Dam znać w sobotę co wyszlo z USG

Ostatnia edycja:

Co by nie było w ciągu dwóch tygodni to wszystko to jeden wielki rollercoaster.. czekam na kolejne USG, licząc się już chyba tylko z najgorszym bo przy tak słabych przyrostach HCG nie może być dobrze ale dalej wierzę w cuda...
Żadna z nas nie przekona Cię do tego, co jest udowodnione naukowo, więc po prostu czekaj na wizytę.

Wiesz co, nie chce też wchodzić w kompetencje lekarza,ale ja bym obstawiała,że to zarys pęcherzyka żółtkowego a na pewno nie zarodek. Fizycznie jest to po prostu niemożliwe.

reklama
Wiesz co, nie chce też wchodzić w kompetencje lekarza,ale ja bym obstawiała,że to zarys pęcherzyka żółtkowego a na pewno nie zarodek. Fizycznie jest to po prostu niemożliwe.
🤷‍♂️🤷‍♂️ Już nic nie wiem i nie rozumiem, co by nie było chciała bym żeby jakimś cudem słabe przyrosty HCG były jakoś wytłumaczalne i to się udało :(

Do góry