reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
Na odparzenia bezwzględnie najlepszy jest krem do okolic pieluszkowych niemieckiej firmy WELEDA.
Zawiera same naturalne składniki, nie uczula i działa bez zarzutu. Szczerze polecam, wypróbowało go już wiele znajomych mam,ze mną włącznie, i wszystkie są zachwycone.

reklama
A my używamy Biedronek prawie od początku i uważam,że są świetne. Nigdy nie było żadnych podrażnień a poza tym są bardzo ładne. Natomiast nigdy już nie kupię Happy. Przeciekają!

Dziewczyny ubiegłyście mnie bo własnie miałam napisać że Happy to najgorsze pieluchy jakie miałam - przeciekałay bardzo szybko i są strasznie wielkie i grube - wstrętne za darmo bym ich nie chciała >:( >:( >:(

A Dada wcale nie sa ceratkowe.

Ja wole jednak pampersy na lato ta limitowana seria jest super - i oczywiscie vbordowy rossman

Szczerze mówiąc mi nigdy żadna pielucha nie przeciekła, a trochę już ich potestowałam :) A mała potrafi w jednej pół dnia przechodzić jak gdzieś na dłużej się wybierzemy.

reklama
Happy to najgorsze pieluchy jakie testowałam.
Stosowałam DADA z Biedronki, które od dłuższego czasu wcale nie są ceratowate. Były 3 lata temu.
Używałam z TESCO fioletowe były super.

A ceratowate wiosną i zimą bo i tak zmieniałam małemu dziecku co 3 godziny a nie kazałam dziecku chodzić z bombą przez pół dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry