reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
moja też robi sporo ale nie 30 ale pomimo to obserwuję ciemiączko bo podobno jak zaczyna się odwodnienie to robi się wklęsłe no narazie tak nie było
i bardzo często ją przystawiam do piersi
a dupkę smaruję sudocremem jest naprawdę rewelacyjny od razu giną krostki

reklama
Był u nas lekarz,zbadał Niuniusia i stwierdził,że okaz zdrowia :) Na dupkę zalecił linomag naprzemian z tormetiolem i juz jest poprawa :) A jeśli chodzi o kupki to będzie dostawał lacidofil i powinno się unormować, a poza tym oczywiście za dużo je,ale tak ma być :) Buziaki dla wszystkich, strasznie się cieszę,że wszystko dobrze :)

Ostatnio kupiłam na spróbunek pieluszki w lidlu i w biedronce i uważam że obie są wyśmienite, w niczym nie odstają od pampersów

mam pytanie ile wychodzi za sztuke w przypadku pieluch biedronkowych i wogóle ile taka paczka kosztuje zastanawiam sie nad zmianą pieluch ale nie wiem czy to będzie dużo taniej (na razie używam pampersów)

kate 332 jak liczyliśmy z mężem to wychodzi że i tak njatańsze są pampersy w jumbopackach od innych chyba ze śa promocje na inne pieluchy

no właśnie bo te inne pieluchy przeważnie są w mniejszych paczkach i na pierwszy rzut oka wydaje sie że będzie taniej tak jest z tymi z lidla jak liczyłam to wychodziło na to samo ale nie wiedziałam jak z tymi z biedronki bo ja nie mam w pobliżu domu a widzę że sporo mam je chwali ale jeżeli cena jest taka jak pampersów to szkoda zachodu ja jestem z nich zadowolona w te upały sprawdziły sie bez zastrzeżeń nie było odparzeń ani innych takich rzeczy

bordowy rossman mi zaczął przeciekać, jak maluszek w nocy leży na boczku to pół body wilgotne... buuuu....

reklama
Do góry