Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jsorbek pisze:będa w regularnej sprzedazy od wrzesnie w oznakowanych opakowaniach ale dopiero od rozmiaru 4 +
secasia pisze:Dziewczyny to ja Wam powiem jak odróżnić ktore pampersy sa z rozciagliwym paskiembo ten rozciagliwy pasek jest i w 4 i w 4+
otoz te zwykle pampersy maja wzorek w takie galazki a te z rozciagliwym paskiem w latawce. Oczywiscie na paczkac niczego nie ma innego zeby moc odroznic ktore sa ktore
trzeba siasc w hipermarkecie i ogladac paczki przez kawalek bialej folii ktroa jest z boku opakowania (bez rozrywania)
z tego co wiem to w malych rozmiarach tez sa te rozciagliwe paski bo kolezanki juz widzialy
secasia pisze:z tego co wiem to w malych rozmiarach tez sa te rozciagliwe paski bo kolezanki juz widzialy
ynia7 pisze:Po linomagu i tormentiolu pupcia szybko się zagoiłaPoradźcie mi tylko jakiego kremu teraz używać? Dalej tymi dwoma smarować? Pozdrawiam
![]()