Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My za dnia nie dajemy wsumie nic a na oc duuuzo oliwki pupcia piekna!!! i tak juz od ponad 2 miesiecy!
a jak jest odparzenie (na poczatku) to tylko tormentiol 1-2 dni i juz piekna pupa! no i przede wszystkim duzooo wietrzenia!
Dziewczyny ja od samego początku miałam dla mojego synka krem specjalny do smarowania pupy z firmy BUBCHEN (polecam) mały jeszcze ani razy nie miał odparzenia , kremik jest na bazie rumianku i bardzo ładnie pachnie i nie pozostawia zbyt grubej powłoki na ciele dziecka.
Tuba kosztuje około 12 zł i starcza naprawde na długo ja miałam ją około 4 miesiące .
My przetestowaliśmy wiele maści, sposobów domowych i nic.Pomogła dopiero maść zrobiona na receptę. Wystarczył jedeń dzień i było po wszystkim. Niestety receptury podać nie mogę, ale każda lekarka powinna mieć jakiś "swój" przepis.