reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
Ja ostatnio kupiłam bella happy 2 i totalna porażka :wściekła/y:Przeciekają, wogóle nie chłoną moczu; po nocy Mateusz śpiący przeważnie na brzuchu miał wielką mokrą plamę na brzuchu a po jakiś dwóch godzinach siku już przecieka z pieluchy :szok: Zdziwiona jestem bo pamiętam, że jak kupowałam te małe, chyba 3-6kg to były super, bardzo chłonne, nic nie przeciekało. Zachciało mi się promocji :sick: Poszłam wczoraj do rossmanna i nabyłam te w bordowym opakowaniu, które jak narazie są najlepsze i niedrogie. Aha, kilka dni tmu, też w promocji, kupiłam Huggisy Classic i też są fajne ale nie było 4+ więc wzięłam 5 i niestety za duże, poleżą i poczekają ;-)
Pozdrawiam

My na samym początku używaliśmy pampersów-ale ze względu na ich cenę przerzuciliśmy się na biedronkowe dada i byliśmy zadowoleni, później używaliśmy bambino-przeciekają strasznie, teraz mamy bella happy i również mały cały zasikany się budzi:no:-a i w dzień przepuszczają:no:.Co do dada to są ok, tylko szkoda że są w małych paczkach:no:.
Z kosmetyków to różne różności-na nic na szczęście nie jest uczulony, ale najlepiej wspominam kosmetyki Johnsona, teraz mamy płyn bambino do kąpieli i rewelacja:-), nivea też ok,

drogie doswiadczone mamy! mam pytanie, bo do kogo by innego sie nie zwrocic jak do was! wczoraj robilam zakupy dla mojego synka!wszystko bylo oki dopuki nie zobaczylam ; puder,krem na odparzenia, oliwka itp. czym smarujecie pupki waszych niemowlaczkow przy zmianie pieluszki?oczywiscie po oczyszczeniu chusteczka jednorazowa?bo ja powiem szczerze zwatpilam!praosze o pomoc :angry:

reklama
Ja używam kremu Penaten (takiego w metalowym pudełku). Jest bardzo gęsty i świetnie izoluje skórę od wilgoci. Mój synek nigdy nie miał odparzenia, czasem ma tylko leciutko zaczerwienioną pupę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry