Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bepanthen, alantan, Nivea - krem przeciw odparzeniom, mąka ziemniaczana, krochmal, w złym stanie tylko i wyłącznie gencjana - właściwości znane od wiekówCześć, mojej córeczce pojawiły się w pachwinach drobne odparzenia. Używałam Sudocremu mimo to zrobiło jej się coś takiego.
Czym to "naprawić" ? Dużo dobrego słyszałam o Linomagu. Co Wy na to ?
ja rowniez polecam tormentiol jest to jedyna masc ktora sie u nas sprawdzila jedna nocka po grubo nasmarowanej pupci i rano odparzenie wyglada juz duuuzo lepiej sudocrem raczej zapobiega niz leczy (choc z tym tez roznie bywa ) natomiast nivea na odparzenia u nas sie nie sprawdza
I bardzo źle robisz, bo tormentiol zawiera kwas borowy -który się wchłania przez skórę z błon śluzowych i skóry!, a takowego nie można stosować na dzieciach od 3 r.ż ..dodatkowo może podrażniać zmienioną chorobowo skórę. Kwas borowy ma wysoką toksyczność :/ W PL walczono by go w ogóle bez recepty nie sprzedawać! tym bardziej do stosowania przed 3,r.ż!