reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
Dziewczyny, policzyłam to wszystko dokładnie i rzeczywiście najtańsze są pampersy w jambopakach. O 3 grosze drżej na sztuce wychodzą biedronki, ale chyba mniej sie odczówa w portwelu kupując małą paczke biedronek! :(

reklama
Ewa może :p :p

rossman chyba najtaniej jak w promocji 28,99 ale sama teraz kupuje pampki w jumbo packach bo te nowe sa super :laugh: :laugh: :laugh:

To są jakieś "nowe" pampersy? Własnie, jakieś szczególne mają te opakowania?

ewan chyba u dziewczynek jest lepiej z siusianiem heheheheh. Mi nigdy żadna pielucha nie przeciekła :)

A z tymi rozmiarami to oszaleć można zanim się trafi :) A to usiskają, a to wielkie i body się nie zapina ....

minia1976-no z chłopakami to czasem wesoło-sik az na czoło raz matce raz sobie ;D ;D ;D
a z rozmiarami to prawdziwe utrapienie

też mam ten problem 2 odgniatają nózki a 3 wydają sie duże
zostało mi jeszcze troche 2 ale już wyliczyłam że od 17 sierpnia zaczynamy 3
ja wolę kupić dużą ilość na promocji żęby później nie lecieć specjalnie po pampersy jak zabraknie
zgadza się że w jumbo najtaniej więc śmiało róbcie zapasy

a my używamy PMPERSÓW :) sa zdecydowanie najlepsze ate "ulepszone" z rozciągliwym paskeim w panie (takie elastyczne) to wogole sa cool nie obcieraja maleństwa!!!!

A pamiętacie jeszcze pierwsze rekalmowane w tv pampersy? Oddzielne dla chłopców i dziewczynek? Może to i nie głupie było.... :)

reklama
minia1976 pisze:
A pamiętacie jeszcze pierwsze rekalmowane w tv pampersy? Oddzielne dla chłopców i dziewczynek? Może to i nie głupie było.... :)

takie używałam przy starszym synu!  :)

teraz też używam pampersa, kiedyś przypadkiem kupiłam te z rozciągliwymi paseczkami ale ostatnio nie moge na nie trafić...

Do góry