Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co cię kochana tak wkurza?No to się bardzo cieszę...
A mnie się udzielił od dziewczyn agressor
i normalnie jakbym mogła to...
Uchhhh

do jakiego szpitala jedziesz? do madurowicza? pamietaj ze jak cos bedzie nie tak to jedz odrazu na izbe przyjec:-Dziewczyny ja tak szybko dostałam kolejne zastrzyki jutro na 10.00 jadę do szpitala na usg żeby zobaczyć co z dzidzią boli mnie cały czas brzuch i boję się że coś jest nie tak. Dziwne mam te bóle. Trzymajcie kciuki jutro mocno jak wrócę jutro to się odezwę o ile mnie nie zatrzymają:--
-(.

:-)

;-);-);-)

w kraku tylko ciężko je dostac... jak do tej pory to wyczaiłam je tyko w Realu... ale naprawdę gorąco polecam...rewelacja 

ale produkcja:-) nie ma mnie 3 godz a tu tyle do nadrabiania:-)
u mnie ok, lekarz mnie pocieszyl że tym razem powinno być dobrze i że takie delikatne plamienia bez bólu brzucha nie są groźne dla fasolki:-)
zjadłam kolację i mam pierwsze mdłości![]()
bedzie wszytsko dobrze - czekamy na wiesci...Dziewczyny ja tak szybko dostałam kolejne zastrzyki jutro na 10.00 jadę do szpitala na usg żeby zobaczyć co z dzidzią boli mnie cały czas brzuch i boję się że coś jest nie tak. Dziwne mam te bóle. Trzymajcie kciuki jutro mocno jak wrócę jutro to się odezwę o ile mnie nie zatrzymają:--
-(.
no nareszcie ktoś się pojawił :-)
witaj Rudzia![]()

gdzie to sie reszta podziala ??? dzis nikt kawki nie pije???